Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, repetată pas cu pas într-un hangar

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, repetată pas cu pas într-un hangar
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2024

Repetițiile pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris au început cu minuțiozitate într-un hangar dezafectat transformat în sală de dans, unde dansatorii, în fața unei oglinzi uriașe, execută primii pași ai unei coregrafii care este ținută secretă, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Această coregrafie va fi descoperită în integralitate de public pe 26 iulie, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, scrie Agerpres.

DOCUMENT e-Factura în relația B2C se raportează în e-Factură, opțional de la 1 iulie și obligatoriu de la 1 ianaurie 2025. Pe bonurile fiscale apare cod QR, iar casele de marcat care nu pot tipări, trebuie înlocuite în 2 ani CITEȘTE ȘI DOCUMENT e-Factura în relația B2C se raportează în e-Factură, opțional de la 1 iulie și obligatoriu de la 1 ianaurie 2025. Pe bonurile fiscale apare cod QR, iar casele de marcat care nu pot tipări, trebuie înlocuite în 2 ani

Calificată drept "spectaculoasă" de către organizatori, această ceremonie este înconjurată de mister. Aproape nimic nu a fost dezvăluit, iar detaliile sunt păstrate cu strictețe de Comitetul organizator al Jocurilor (COJO).

Doar un grup restrâns de ziariști a putut asista la câteva minute de repetiție în hangarul din regiunea pariziană. Întrucât ceremonia de deschidere se va desfășura, în premieră, în afara unui stadion, pe un traseu de 7 km de-a lungul Senei, organizatorii au trebuit să se adapteze și să găsească o locație capabilă să găzduiască importante grupuri de dansatori pentru repetiții, care vor fi în număr de 3.000 în total.

Ceremonia de deschidere va arăta "dansul în toată diversitatea lui. Ea va fi o îmbinare între breakdance și dans contemporan și clasic", a precizat responsabilul cu coregrafia.

viewscnt
Afla mai multe despre
hangar
jo paris