Emma Răducanu, omul momentului - Banii adunați din tenis după evoluțiile senzaționale de la Wimbledon și US Open

Emma Răducanu, omul momentului - Banii adunați din tenis după evoluțiile senzaționale de la Wimbledon și US Open
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 sep 2021

Emma Răducanu a intrat în atenția tenisului mondial după ce a reușit să ajungă până în optimi la Wimbledon, la prima ei participare la un Grand Slam. Calificată în sferturi la US Open, sportiva cu origini românești a câștigat o sumă demnă de invidiat după ”explozia” din Grand Slamul britanic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

La doar 18 ani, Emma Răducanu (150 WTA) a trecut de americanca Shelby Rogers și s-a calificat în sferturile US Open, scrie Hotnews.ro.

Fapte bune făcute de Profi CITEȘTE ȘI Fapte bune făcute de Profi

Sportiva cu origini românești s-a făcut remarcată în iulie 2021 la Wimbledon, unde a atins optimile de finală la prima sa participare la un turneu de Grand Slam.

Grație parcursului de la US Open, Emma va primi un cec în valoare de 425.000 de dolari. Cu șapte victorii din opt meciuri jucate la Grand Slamuri, Răducanu a adunat nu mai puțin de 700.000 de dolari în urma prestațiilor bune, potrivit Tennis365.

Google Pay, disponibilă și în România CITEȘTE ȘI Google Pay, disponibilă și în România

ăducanu se află pe locul 74 în clasamentul WTA în timp real, dar poate intra în TOP 50 dacă se califică în semifinale la Flushing Meadows.

Răducanu este doar a treia jucătoare din Era Open care ajunge în sferturi din calificări la US Open. Anterior, au mai reușit acest lucru Barbara Gerken (1981) și Kaia Kanepi (2017).

Născută în Canada, din tată român și mamă chinezoaică, Răducanu a ajuns în Marea Britanie la vârsta de doi ani. Emma a crescut în Londra și a început să joace tenis la cinci ani.

Pentru un loc în penultimul act, Emma Răducanu trebuie să treacă de elvețianca Belinda Bencic (favorită 11).

viewscnt
Afla mai multe despre
emma răducanu
tenis