FC Barcelona a obținut încă 100 de milioane de euro din vânzarea unui pachet de acțiuni

FC Barcelona a obținut încă 100 de milioane de euro din vânzarea unui pachet de acțiuni
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 aug 2022

FC Barcelona a anunțat că va încasa suma de 100 de milioane de euro din vânzarea unui pachet de acțiuni (24,5%) din studioul său audiovizual către compania Orpheus Media, fonduri care vor ajuta la înregistrarea de noi jucători, conform Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Luna trecută, clubul catalan a vândut deja alt pachet de acțiuni (25%) de la Barca Studios către Socios.com, tot pentru 100 de milioane de euro, scrie Agerpres.

Consiliul Concurenței își prezintă calculele: Cu cât a scăzut prețul benzinei în ultima lună CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței își prezintă calculele: Cu cât a scăzut prețul benzinei în ultima lună

''Cu această investiție, partenerii strategici din Barca Studios arată încredere în valoarea proiectului și în viitorul conținutului digital în lumea sportului'', se arată într-un comunicat al clubului catalan.

Barca a folosit mai multe mecanisme financiare pentru a crește veniturile și pentru a compensa pierderile, a reduce datoria și a îndeplini regulile fair play-ului financiar din La Liga.

Șeful clubului Joan Laporta, care a prezidat Barca în perioada cea mai de succes (2003-2010), a spus în august 2021 că datoriile catalanilor au totalizat 1,35 miliarde de euro, dintre care 673 de milioane datorate băncilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
fc barcelona
actiuni