Fondatorul Spotify vrea să cumpere clubul Arsenal Londra

Fondatorul Spotify vrea să cumpere clubul Arsenal Londra
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 apr 2021

Miliardarul suedez Daniel Ek, fondatorul Spotify, a anunțat că este dispus să cumpere clubul Arsenal Londra, dacă actualul proprietar îl pune în vânzare, informează lefigaro.fr.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Țin cu Arsenal de când mă știu. Dacă Kroenke Sport Enterprises ar dori să vândă clubul Arsenal, aș fi fericit să mă implic", a scris Ek, pe Twitter.

Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II) CITEȘTE ȘI Viața angajaților și a companiilor în pandemie: O experiență povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (II)

Prezent în acționariatul "tunarilor" din 2007, omul de afaceri american Stan Kroenke (73 de ani) este criticat de mult timp de suporteri pentru eșecul clubului de a cuceri trofee de la sosirea sa, scrie News.ro.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Implicarea clubului Arsenal în proiectul Super League, o competiție privată și aproape închisă, concepută de 12 mari grupări pentru a înlocui Liga Campionilor, a fost, de asemenea, respinsă de fani, deși inițiativa s-a îndreptat rapid către un fiasco în fața reacțiilor negative venite de pretutindeni.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Ionuț Nedea, Litoralulromanesc.ro: Statul trebuie să promoveze destinațiile românești pentru turiștii români și străini. Exceptarea măsurii de purtare a măștii la plajă

Vineri, aproximativ 2.000 de suporteri au manifestat împotriva proprietarului echipei lor favorite, înaintea meciul din Premeir League pierdut, acasă, împotriva formației Everton (0-1).

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
arsenal londra