Fostul tenismen Boris Becker a fost găsit vinovat că și-a ascuns bunuri pentru a-și justifica falimentul personal

Fostul tenismen Boris Becker a fost găsit vinovat că și-a ascuns bunuri pentru a-și justifica falimentul personal
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2022

Fostul tenismen Boris Becker a fost găsit vinovat în patru capete de acuzare în procesul de la Londra, de la Southwark Crown Court, legat de falimentul său personal, declarat în 2017, informează bbc.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Becker era acuzat că a ascuns bunuri în valoare de milioane de lire sterline pentru a evita plata datoriilor. Fostul sportiv a fost declarat în faliment în iunie 2017, după un împrumut de peste 3 milioane de lire sterline, nereturnat, scrie News.ro.

David Beckham a încheiat un contract masiv de imagine cu autoritățile din Qatar, țară cu o conducere foarte controversată CITEȘTE ȘI David Beckham a încheiat un contract masiv de imagine cu autoritățile din Qatar, țară cu o conducere foarte controversată

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker a fost achitat în alte 20 de capete de acuzare, unele dintre ele legate de faptul că nu a predat trofee și medalii obținute de-a lungul carierei sale sportive.

Cele patru capete de acuzare în care a fost găsit vinovat sunt înstrăinarea de proprietăți, nedezvăluirea proprietăților și ascunderea unor datorii de 825.000 de euro.

Becker, cetățean german care locuiește la Londra din 2012, a declarat că a cooperat cu cei care i-au preluat bunurile și proprietățile, oferindu-le acestora inclusiv verigheta sa.

În timpul procesului, Becker a spus că a câștigat o sumă foarte mare de bani în carieră și că a cumpărat cu bani cash unele proprietăți, însă veniturile sale s-au redus dramatic după retragerea din activitatea sportivă, în 1999.

La 29 aprilie este programată audierea pentru deciderea sentinței.

viewscnt
Afla mai multe despre
boris becker
tenis