FOTO Simona Halep are un nou antrenor, celebru

FOTO Simona Halep are un nou antrenor, celebru
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 apr 2022

Simona Halep a anunțat pe Twitter că va fi antrenată de celebrul Patrick Mouratoglou, ea având și un mesaj pentru acesta: “Să trecem la treabă”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Încântată de un nou capitol. Să trecem la treabă, Patrick Mouratoglou”, a scris Halep pe Instagram.

ULTIMA ORĂ Parlamentul European cere un „embargo total și imediat asupra importurilor de petrol, cărbune, combustibil nuclear și gaze din Rusia” CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Parlamentul European cere un „embargo total și imediat asupra importurilor de petrol, cărbune, combustibil nuclear și gaze din Rusia”

Patrick Mouratoglou, care a pregătit-o ultima dată pe Serena Williams, a anunțat în urmă cu puțin timp că va colabora cu Simona Halep, scrie News.ro.

Halep se antrenează din februarie la Academia lui Mouratoglou de la Nisa, după ce a renunțat la antrenorii Adrian Marcu și Daniel Dobre, cu care a lucrat la Australian Open.

FOTO Simona Halep are un nou antrenor, celebru

Patrick Mouratoglou, un francez de origine greacă, în vârstă de 51 de ani, lucrează cu Serena Williams din 2012. El a fondat academia care îi poartă numele în 1996, lângă Paris, mutând-o ulterior la Nisa.

Printre jucătorii care au colaborat cu el se numără Marcos Baghdatis, Anastasia Pavliucenkova, Jeremy Chardy, Grigor Dimitrov și Stefanos Tsitsipas.

Însă cele mai bune performanțe le-a avut cu Serena Williams, pe care a pregătit-o să câștige trei trofee la Wimbledon, trei la US Open, două la Roland Garros și Australian Open, și medalia de aur la JO de la Londra.

În vârstă de 40 de ani, Serena nu s-a retras oficial, dar nu a mai jucat după ce a abandonat în primul tur, la Wimbledon, la finalul lunii iunie 2021.

Halep a lucrat șase ani cu australianul Darren Cahill, în două perioade, ultima încheindu-se în septembrie 2021, înainte de a-i coopta în echipa ei pe Adrian Marcu și Daniel Dobre.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
patrick mouratoglou