Messi, coproprietar al echipei de sporturi electronice a lui Kun Aguero

Messi, coproprietar al echipei de sporturi electronice a lui Kun Aguero
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 nov 2023

Fondator și proprietar al propriei sale echipe de e-sports, KRÜ Esports, din 2020, fostul internațional argentinian Sergio Agüero a anunțat că Lionel Messi s-a alăturat clubului în calitate de coproprietar, relatează L'Equipe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pasionat de jocuri video, prezent de mai mulți ani pe platforma Twitch, inclusiv la retragerea sa din fotbal în 2021, Sergio Agüero și-a înființat propria echipă de e-sports în 2020: KRÜ Esports. După trei ani de existență, marți seară a oficializat sosirea în calitate de coproprietar a unui vechi prieten: Lionel Messi.

FOTO Compa, societate care are în acționariat fondul suveran al Norvegiei, deschide un hotel la Sibiu, sub brandul Mercure CITEȘTE ȘI FOTO Compa, societate care are în acționariat fondul suveran al Norvegiei, deschide un hotel la Sibiu, sub brandul Mercure

În scurtul videoclip de prezentare nu sunt oferite detalii despre implicarea concretă a campionului mondial și laureat de opt ori al Balonului de Aur, scrie News.ro.

Dar KRÜ a făcut de mai multe ori aluzie la o extindere, iar sosirea unui coproprietar precum Messi ar putea accelera creșterea echipei.

viewscnt
Afla mai multe despre
messi
kun aguero