Românca Mara Gae a câștigat US Open, în turneul junioarelor, la dublu

Românca Mara Gae a câștigat US Open, în turneul junioarelor, la dublu
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2023

Jucătoarea română de tenis Mara Gae (17 ani) a câștigat titlul în proba de dublu a junioarelor din cadrul turneului US Open, alături de rusoaica Anastasia Gureva, după 1-6, 7-5, 10-8 cu japonezele Sara Saito/Nanaka Sato în finala desfășurată la New York.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Mara și colega ei rusoaică au trecut în finală de perechea japoneză Sara Saito/Nanaka Sato, scor 1-6, 7-5, 10-8, scrie News.ro.

Grindeanu anunță că România vrea să ceară despăgubiri pentru pierderile transportatorilor, din cauză neintrării în Schengen: Impactul financiar pentru că nu am intrat în Schengen, 2% din PIB CITEȘTE ȘI Grindeanu anunță că România vrea să ceară despăgubiri pentru pierderile transportatorilor, din cauză neintrării în Schengen: Impactul financiar pentru că nu am intrat în Schengen, 2% din PIB

Meciul a durat o oră și 18 minute.

Mara Gae este născută la 14 septembrie 2005 și este legitimată la Dinamo.

România nu mai obținuse un titlu la dublu junioare la US Open din 2006, când Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru câștigau la US Open, arată G4Media.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
mara gae
us open