România va găzdui, din nou, un turneu important de tenis masculin. Anunțul lui Ion Țiriac

România va găzdui, din nou, un turneu important de tenis masculin. Anunțul lui Ion Țiriac
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 sep 2023

Capitala României ar putea găzdui un turneu important masculin de tenis începând din 2024, Ion Țiriac vorbind la festivitatea de premiere a Țiriac Foundation Trophy 2023, despre acest eveniment.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

"Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost implicați în reușita turneului W125 din acest an, de la Centrul Național de Tenis și sunt sigur că directorul de turneu (n.r. Cosmin Hodor) vă așteaptă anul viitor în aprilie, la turneul ATP care va reveni, în sfârșit, acasă".

VIDEO PROFIT LIVE Andreea Avramescu, co-fondator binnno: Ne gândim să atragem cel puțin 500.000 de euro pentru dezvoltarea capacităților tehnice. Încercăm transformarea consultanților în business angels CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Andreea Avramescu, co-fondator binnno: Ne gândim să atragem cel puțin 500.000 de euro pentru dezvoltarea capacităților tehnice. Încercăm transformarea consultanților în business angels

Bucureștiul a rămas fără un turneu ATP din 2016, atunci când a avut loc ultima ediție a competiției de categorie „250” care avea loc în fiecare an în luna aprilie în Cotroceni, la Arenele BNR.

viewscnt
Afla mai multe despre
tenis masculin
ion tiriac