Primăria Capitalei a lansat licitația pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul Mihai Flamaropol

Primăria Capitalei a lansat licitația pentru finalizarea lucrărilor la patinoarul Mihai Flamaropol
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2023

Primarul Capitalei Nicușor Dan a anunțat că a semnat documentele pentru demararea procedurii de achiziție publică pentru terminarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol și în câteva zile firmele interesate se vor putea înscrie la licitație.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, vechiul patinoar „23 August” va fi transformat într-un centru multifuncțional, destinat nu doar competițiilor, ci mai ales practicării de către publicul larg a sportului pe gheață, a mai precizat edilul care a adăugat că patinoarul va avea o suprafață desfășurată de aproximativ 9.500 mp și o capacitate de 3.100 de locuri, scrie News.ro

ULTIMA ORĂ Polonezii de la PESA câștigă licitația României pentru noi trenuri și mizează pe contracte de până la 1 miliard euro. Printre cele mai mari comenzi din istoria companiei CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Polonezii de la PESA câștigă licitația României pentru noi trenuri și mizează pe contracte de până la 1 miliard euro. Printre cele mai mari comenzi din istoria companiei

„Am semnat documentele pentru demararea procedurii de achiziție publică pentru terminarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol și în câteva zile firmele interesate se vor putea înscrie la licitație. Se va lucra pe structura edificată deja (potrivit estimărilor, până în 2019 a fost executată aproximativ 26% din întreaga lucrare) așa cum s-a recomandat în raportul de expertiză tehnică pe care l-am solicitat”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Edilul general a adăugat că vechiul patinoar „23 August” va fi transformat într-un centru multifuncțional, destinat nu doar competițiilor, ci mai ales practicării de către publicul larg a sportului pe gheață.

„Patinoarul va avea o suprafață desfășurată de aproximativ 9.500 mp și o capacitate de 3.100 de locuri. Va fi asigurată și o zonă de parcare în aer liber pentru 82 autoturisme. În cadrul centrului mutifuncțional, vor exista, pe lângă patinoar, un bazin de înot și o zonă de escaladă. Conform caietului de sarcini, perioada maximă pentru serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuția lucrărilor este de 24 de luni, din care 4 luni proiectarea”, a completat Dan. 

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria capitalei
mihai flamaropol