Simona Halep renunță să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Tokyo

  Simona Halep renunță să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Tokyo
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2021

Jucătoarea de tenis Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează Comitetul Olimpic Sportiv Român. Halep afirmă că decizia a fost una greu de luat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Nimic nu mă face mai mândră decât să reprezint România, dar din păcate recuperarea după accidentarea la gleznă durează mai mult și am decis să mă retrag de la Jocurile Olimpice. După dezmăgirile de a nu participa la French Open și Wimbledon, să fiu nevoită să renunț la JO este un lucru extrem de dificil, dar sunt determinată să revin și mai puternică. Îi voi urmări și îi voi încuraja pe sportivii români de acasă", este mesajul Simonei Halep.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Simona Halep, locul 3 mondial și deținătoarea trofeului, și-a anunțat și retragerea de la turneul de grand slam de la Wimbledon, scrie News.ro.

Sportiva nu a participat nici la Roland Garros, din cauza unei accidentări la picior.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
mihai covaliu
jo tokyo