Surpriză - Gigantul Apple vrea să cumpere Manchester United

Surpriză - Gigantul Apple vrea să cumpere Manchester United
scris 24 nov 2022

Compania americană Apple, cea mai mare din lume, cu o capitalizare de piață de 2,4 trilioane, este interesată să cumpere clubul englez Manchester United.

Manchester United, club cu 20 de titluri în Anglia, a fost scos la vânzare de proprietari, familia Glazer.

DOCUMENT Noi schimbări pregătite la pensii private - Sistem de alertă timpurie, investiții în obligațiuni fără rating sau cu calificativ insuficient dacă statul are minimum 50%, introducerea prețurilor Bloomberg - Reuters CITEȘTE ȘI DOCUMENT Noi schimbări pregătite la pensii private - Sistem de alertă timpurie, investiții în obligațiuni fără rating sau cu calificativ insuficient dacă statul are minimum 50%, introducerea prețurilor Bloomberg - Reuters

Printre cei interesați se numără și gigantul american Apple, cea mai mare companie din lume, singura cu o capitalizare de piață de peste două trilioane, arată gsp.ro.

Afacerea i-ar costa pe americani 5,8 miliarde de lire sterline și ar transforma Manchester United cel mai bogat club din lume, după cum scriu britanicii de la Daily Mirror.

Șefii de la Apple plănuiesc să poarte discuții preliminare cu proprietarii lui Manchester United, pentru a vedea în ce condiții ar putea avea loc schimbarea de acționariat, potrivit Daily Star.

Berea - interzisă pe toate cele opt stadioane de la Cupa Mondială din Qatar CITEȘTE ȘI Berea - interzisă pe toate cele opt stadioane de la Cupa Mondială din Qatar

Apple, condusă de Tim Cook din poziția de CEO, are venituri anuale de aproximativ 400 de miliarde de lire sterline.

Tabloidele britanice scriu că familia Glazer cere de la 7 miliarde de lire sterline în sus, dar este puțin probabil ca suma de vânzare să fie atât de mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
fotbal