Tribunalul Prahova a dispus începerea procedurii falimentului SC Petrolul Ploiești

Tribunalul Prahova a dispus începerea procedurii falimentului SC Petrolul Ploiești
scris 23 iun 2016

Magistrații Tribunalului Prahova au dispus, miercuri, începerea procedurii generale a falimentuluiîn cazul SC FC Petrolul Ploiești în dosarul în care Serviciul Public de Finanțe Locale Ploiești este creditor al firmei care deține clubul de fotbal ploieștean.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Judecătorii de la Tribunalul Prahova s-au pronunțat în dosarul privind falimentul SC FC Petrolul SA, firma controlată de frații Daniel și Nicolae Capră și care deține clubul de fotbal Petrolul Ploiești, scrie News.ro.

În acest dosar SC FC Petrolul SA este debitor, creditor fiind Serviciul Public de Finanțe Locale Ploiești.

Prin solușia pronunțată, magistrații au dispus ”începerea procedurii generale a falimentului debitorului” și a desemnat ca un lichidator provizoriu.

”Desemnează lichidator provizoriu pe administratorul judiciar numit inițial cu o retribuție de 2.000 lei, care va îndeplini atribuțiile prevăzute de art.25 din lege. În temeiul art. 145 alin.2 din Legea privind procedura insolvenței. Dispune dizolvarea societății debitoare și ridicarea dreptului de administrare al debitorului. Dispune notificarea deschiderii procedurii de faliment debitorului, creditorilor și oficiului registrului comerțului de pe lângă Tribunalul Prahova, pentru efectuarea mențiunii, precum și publicarea în Buletinul procedurilor de insolvență”, se precizează în soluția pronunțată de Tribunalul Prahova.

În plus, magistrațșii au dispus ”sigilarea bunurilor din averea debitorului și îndeplinirea celorlalte operațiuni de lichidare”.

Procesul prin care SC FC Petrolul Ploiești și-a cerut falimentul a început la Tribunalul Prahova în februarie 2015, după ce acționarii firmei au început să aibă probleme, fiind cercetați în mai multe dosare instrumentate de DNA și DIICOT.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
petrolul ploiesti
faliment petrolul