ULTIMA ORĂ Simona Halep a câștigat primul set al finalei de la Wimbledon, scor 6-2, cu Serena Williams

ULTIMA ORĂ Simona Halep a câștigat primul set al finalei de la Wimbledon, scor 6-2, cu Serena Williams
scris 13 iul 2019

Simona Halep, locul 7 WTA, a câștigat cu 6-2, primul set al finalei de la Wimbledon, pe care o dispută împotriva americancei Serena Williams, locul 10 WTA, scrie News.ro.

Agresivitatea și ungiurile deschise au fost de partea americancei, însă Halep s-a apărat exemplar și a contraatacat devastator. Mișcarea și precizia loviturilor au fost în dreptul Simonei Halep, care a ajuns incredibil la unele mingi ce păreau imposibil de returnat. Însă românca le-a ajuns și le-a trimis înapoi imparabil. La acest joc foarte bun al Simonei Halep s-au adăugat și obișnuitele greșeli neforțate pe care Serena Williams le face în partidele ei.

Astfel, a rezultat un aproape de necrezut 4-0 pentru jucătoarea română, în 13 minute, cu break-uri în primul și al treilea ghem. Williams a făcut apoi un foarte bun ghem cu serviciul și a apărut și ea pe tabelă.

Halep a avut probleme pentru prima dată la serviciu în ghemul al șaselea, când a fost nevoită să salveze o minge de break. Dar ea a putut să treacă peste acest obstacol și să ridice scorul la 5-1.

După un nou ghem la 0 reușit de americancă, Halep a închIS setul, cu 6-2, după 26 de minute.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
wimbledon
serena williams