Un fond de investiții din Bahrain negociază pentru a cumpăra AC Milan cu 1,1 miliarde de dolari

Un fond de investiții din Bahrain negociază pentru a cumpăra AC Milan cu 1,1 miliarde de dolari
scris 18 apr 2022

Ambasada Bahrainului în Marea Britanie a anunțat că fondul de investiții Investcorp a început negocierile exclusive pentru a cumpăra AC Milan cu 1,1 miliarde de dolari.

Investcorp, fond înființat în 1982, oferă un portofoliu diversificat și global de investiții și gestionează bunuri de peste 42 de miliarde de dolari în întreaga lume, notează ambasada, arată news.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: În acest moment, atenția investitorilor se duce mai mult către zona de cripto. Bitcoin este în continuare favorizat CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: În acest moment, atenția investitorilor se duce mai mult către zona de cripto. Bitcoin este în continuare favorizat

Clubul milanez îi aparține din 2018 fondului american Elliott Management Corporation.

La acel moment, fondul american Elliott a anunțat că a preluat controlul AC Milan și promitea o investiție inițială de 50 de milioane de euro.

Google a introdus noi instrumente de achiziție a publicității, care pun accentul pe automatizarea reclamelor CITEȘTE ȘI Google a introdus noi instrumente de achiziție a publicității, care pun accentul pe automatizarea reclamelor

Elliott a preluat controlul grupării după ce investitorul chinez Li Yonghong nu a onorat o datorie ajunsă la scadență.

viewscnt
Afla mai multe despre
elliott
ac milan