DIGI lansează serviciile de telefonie mobilă în Ungaria

DIGI lansează serviciile de telefonie mobilă în Ungaria
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 27 mai 2019

DIGI Kft., filiala din Ungaria a DIGI Communications, compania mamă a RCS & RDS , a lansat serviciile de comunicații mobile prin propria rețea, în urma unui proces de investiții, planificare și implementare, derulat în ultimii 4 ani. Astfel, portofoliul de servicii al operatorului convergent fix-mobil va deveni similar ofertei din România, înglobând servicii de telecomunicații fixe (televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixă) și mobile (telefonie și date mobile), televiziune prin satelit (direct to home - DTH).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Rețeaua DIGI Mobil din Ungaria utilizează standardul 4G pentru telefoanele de ultimă generație. În același timp, rețeaua utilizează și standardul 2G, pentru compatibilitatea cu telefoanele existente, pentru serviciul de voce.

Operatorul are în plan o evoluție rapidă către viitorul comunicațiilor mobile, intenționând să dezvolte și serviciile viitoare 5G.

Digi Communications în T1: veniturile cresc, dar compania intră pe pierdere netă. EBITDA urcă CITEȘTE ȘI Digi Communications în T1: veniturile cresc, dar compania intră pe pierdere netă. EBITDA urcă

Odată cu lansarea serviciului pe piața învecinată, DIGI Kft. introduce, fără costuri suplimentare, două funcționalități 4G, disponibile și în rețeaua DIGI Mobil din România, și care aduc o calitate foarte bună pentru serviciul de voce, pe terminalele compatibile: VoLTE (voce peste 4G/LTE) și VoWiFi (voce peste WiFi).

Rețeaua DIGI Mobil din Ungaria este într-o dezvoltare continuă, acoperirea urmând să se extindă în mai multe etape.

DIGI Kft este subsidiara Digi Communications NV, companie listată la Bursa de Valori București, cu operațiuni în Ungaria, România, Spania și Italia.

Compania este unul din principalii operatori din Ungaria, fiind lider pe segmentul serviciilor de televiziune prin cablu.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi
ungaria
telefonie mobila
lansare