EXCLUSIV Un grup de aproape 20 de CEO și vicepreședinți de mari concerne japoneze au venit în România. LISTA companiilor

EXCLUSIV Un grup de aproape 20 de CEO și vicepreședinți de mari concerne japoneze au venit în România. LISTA companiilor

Sursa foto:Ponsulak/Dreamstime.com

Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 16 ian 2018

Un grup de aproape 20 de CEO și vicepreședinți de mari concerne japoneze au venit în România pentru a găsi parteneri de afaceri pe piața locală, majoritatea companiilor având afaceri în mai multe domenii, precum industria auto, construcția de autostrăzi, servicii IT, dezvoltare imobiliară, retail. Președinții de companii nu au putut discuta cu un prim-ministru, Mihai Tudose demisionând ieri seară, dar mizează pe ajutorul ministerelor de resort și al Camerei de Comerț și Industrie România - Japonia pentru a intra sau a-și extinde afacerile pe piața locală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Profit.ro prezintă lista șefilor de companii veniți din Japonia

- Hisao Tarukawa, Președinte Alpha Electron (furnizor de echipamente medicale de înaltă calitate)

- Yasuo Uchihara, Președinte NC Network (administrator de portaluri pentru întreprinderi mici și mijlocii)

 - Yuji Ukai, CEO FFRI (furnizor și dezvoltator de programe software)

EXCLUSIV FOTO Tinerii din programul Start Up Nation, ironizați în documente oficiale de ministerul creat să îi sprijine: \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Tinerii din programul Start Up Nation, ironizați în documente oficiale de ministerul creat să îi sprijine: "Un fleac, v-am ciuruit pe toți!"

 - Suichi Sayama, Președinte OTIS CO (furnizor de tehnologie IT)

 - Takeshi Okawara, Președinte și CEO JC Comsa Corporation (cu operațiuni în domeniul alimentar și al restaurantelor)

 - Akira Ichikawa, Președinte Sumitomo Forestry Co (dezvoltator imobiliar),

 - Yuichiro Motomura, Președinte PADECO (companie de consultanță pentru inginerie și management de proiect în autostrăzi, porturi, căi ferate, apă, planificare urbană și regională, educație, turism, tehnologia informației)

 - Shigehiro Komaru, Președinte și CEO Fukuyama Transporting Co (furnizor de servicii de transport de marfă)

EXCLUSIV Oficial FMI, Washington: Riscul supraîncălzirii economiei României a crescut. Stimulul fiscal ar trebui retras. Apare riscul inflației și acumulării dezechilibrelor externe CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Oficial FMI, Washington: Riscul supraîncălzirii economiei României a crescut. Stimulul fiscal ar trebui retras. Apare riscul inflației și acumulării dezechilibrelor externe

 - Ken Kobayashi, Președinte Mitsubishi Corporation (industria auto)

 - Takanori Kunihiro, Director executiv IHI (producător de nave și motoare pentru avioane, poduri suspendate, mașini industriale)

 - Yoichi Kobayashi, Vicepreședinte ITOCHU Corporation (operațiuni în industria de textile, metalurgie, alimentație, energie, real-estates, chimie)

 - Ken Tsuchihashi, Vicepreședinte al NTT DATA EMEA (consultanță și dezvoltare de sisteme outsourcing de servicii IT)

 - Masahiro Fujita, Vicepreședinte executiv Sumitomo (producător de componente auto, activități în transport, media, energie, exploatarea resurselor)

EXCLUSIV Cu atenția captată de justiție, puterea scutește 100 de companii de stat de obligația managementului profesionist CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Cu atenția captată de justiție, puterea scutește 100 de companii de stat de obligația managementului profesionist

 - Masahiro Kubota, Director Takenaka Civil Engineering & Construction Co (construcții civile și industriale)

 - Shigeru Yamazoe, Vicepreședinte executiv Marubeni (cu operațiuni în manipularea produselor și furnizarea de servicii legate de produse alimentare, textile, celuloză și hârtie, produse chimice, energie, metale și resurse minerale, mașini de transport, construcția imobiliară)

 - Shinchiro Yasukawa, Senior Fellow Mistletoe Inc (consultanță pentru investiții start-up-uri)

 - Munenori Yamada, Președinte Yazaki Europe Limited (industria auto)

viewscnt
Afla mai multe despre
japonia