Ministrul Economiei: Interesul oamenilor de afaceri străini de a investi în țara noastră este tot mai evident

Ministrul Economiei: Interesul oamenilor de afaceri străini de a investi în țara noastră este tot mai evident
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iul 2022

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, afirmă că se întâlnește săptămânal cu investitori străini, iar aceștia îi transmit că România este printre țările atractive pentru dezvoltarea de noi investiții sau extinderea celor existente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Interesul oamenilor de afaceri străini de a investi în țara noastră este tot mai evident. În calitate de ministru al economiei, mă întâlnesc săptămânal cu investitori din multe țări europene care îmi transmit că România se află pe primul loc în rândul țărilor atractive pentru dezvoltarea de noi afaceri, sau pentru extinderea celor deja existente în țara noastră”, a anunțat ministrul Economiei. 

ULTIMA ORĂ Statele UE au ajuns la un acord privind reducerea de urgență a consumului de gaze naturale. Doar Ungaria a fost împotrivă. Multe excepții CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Statele UE au ajuns la un acord privind reducerea de urgență a consumului de gaze naturale. Doar Ungaria a fost împotrivă. Multe excepții

Florin Spătaru anunță că s-a întâlnit cu reprezentanții STIHL, ”un investitor care promovează de foarte mulți ani un brand de unelte electrice de notorietate în întreaga lume”, scrie News.ro

”Salut inițiativa companiilor care iau în calcul investițiile verzi, bazate pe tehnologii noi, prietenoase cu mediul și, mai ales, adaptate industriei viitorului”, a mai transmis ministrul.  

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul economiei
florin spătaru
investitii