EXCLUSIV FOTO Asirom și BCR Asigurări de Viață și-au unit forțele pentru a transforma un imobil de lângă BNR în clădire de birouri clasa A. "O proprietate remarcabilă în inima centrului istoric, care va crea și adăuga valoare zonei."

EXCLUSIV FOTO Asirom și BCR Asigurări de Viață și-au unit forțele pentru a transforma un imobil de lângă BNR în clădire de birouri clasa A. "O proprietate remarcabilă în inima centrului istoric, care va crea și adăuga valoare zonei."
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 9 aug 2021

Asirom și BCR Asigurări de Viață, asigurători controlați de grupul austriac Vienna Insurance Group, pregătesc reabilitarea unei clădiri din centrul Capitalei, aflată lângă sediul Băncii Naționale a României (BNR), și transformarea acesteia într-un imobil de clasa A, cu spații de birouri și retail, care vor fi oferite spre închiriere, potrivit datelor Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

"Asirom deține o proprietate neutilizată în inima centrului istoric al orașului București. După analize și studii, s-a luat decizia de a reabilita această clădire remarcabilă, pentru a crea și a adăuga valoare acestei zone în care, pe de o parte, sunt situate o mulțime de repere românești și care, pe de altă parte, se dezvoltă din ce în ce mai mult in ultima perioadă. Astfel, Asirom și BCRL (BCR Life - n.r.) și-au unit forțele pentru acest proiect", a transmis Asirom pentru Profit.ro.

Piața asigurărilor crește, dar cu un ritm mai scăzut. City și Euroins și-au sporit cota pe segmentul RCA. Ponderea brokerilor a scăzut CITEȘTE ȘI Piața asigurărilor crește, dar cu un ritm mai scăzut. City și Euroins și-au sporit cota pe segmentul RCA. Ponderea brokerilor a scăzut

Imobilul, în urma reabilitării, va fi transformat într-o cladire de clasa A, cu spații de birouri și retail, care vor fi oferite spre închiriere.

"Smârdan 5 Development SRL se concentrează pe dezvoltarea clădirii Smârdan nr. 5. Activele imobiliare vacante ale Asirom (cele nestrategice) fac obiectul unei revizuiri periodice, iar deciziile sunt luate în funcție de circumstanțe individuale. Pe parte de buget nu putem oferi încă un estimat întrucât suntem în așteptarea autorizației de construcție și, ulterior, se va organiza o licitație", mai spune compania.

Smârdan 5 Development SRL a fost înființată la finele anului 2020 și este autorizată să desfășoare activități de cumpărare și vânzare de bunuri imobiliare proprii. Acționarii sunt Asirom - 20% și BCR Asigurări de Viață - 80%.

viewscnt
Afla mai multe despre
asirom
bcr asigurari de viata
cladire
birouri
reabilitare
bnr