Fondatorul Total Soft a fost cooptat în Consiliul de coordonare al Asseco SEE, integrator IT cu afaceri de peste 145 milioane lei

Fondatorul Total Soft a fost cooptat în Consiliul de coordonare al Asseco SEE, integrator IT cu afaceri de peste 145 milioane lei

Liviu Dan Drăgan

Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 1 aug 2018

Liviu Drăgan, fondatorul companiei Total Soft, afacere din care a ieșit în 2016, a fost cooptat pentru o perioadă de 4 ani în Consiliul de coordonare al furnizorului de servicii IT Asseco SEE, subsidiară a grupului polonez Asseco, cu afaceri de peste 145 milioane lei anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Consiliul de coordonare al companiei este condus de Piotr Jelenski, CEO al Asseco South Eastern Europe. Ceilalți membri sunt Marcin Rulnicki, directorul financiar al grupului polonez, și Tomasz Zinko, directorul de vânzări al Asseco South Eastern Europe.

Atribuțiile Consiliul de coordonare sunt întocmirea de analize/planuri de piață și strategii comerciale și propunerea lor spre aprobarea Consiliului de administrație, colaborarea cu CA în vederea stabilirii/ajustării oricărora dintre aceste strategii prin raportare la activitatea concretă a societății la solicitarea expresă a acestuia, reprezentarea societății în vederea implementării strategiilor și planurilor comerciale în relație cu potențiali parteneri, asistarea CA în aplicarea și implementarea oricăror strategii/planuri la solicitarea expresă a acestuia, evaluarea semestrială a activității societății, cu formularea de rapoarte și recomandări, precum și analiza exercițiilor financiare anuale și întocmirea de rapoarte aferente. 
 
De asemenea, Consiliul de coordonare va formula recomandări privind stabilirea profitului și planuri de investiții, va asigura, dacă este cazul, interfața dintre Consiliul de administrație și asociatul unic, va înainta către asociatul unic recomandări legate de structura personalului și nivelul remunerațiilor din cadrul societății și va informa asociatul unic, cel puțin anual, cu privire la aspectele importante rezultate din evaluările și analizele indicate mai sus.
Ministerul atacă: Mofturile Fondului Proprietatea împiedică Poșta să utilizeze banii aduși la capitalizarea companiei CITEȘTE ȘI Ministerul atacă: Mofturile Fondului Proprietatea împiedică Poșta să utilizeze banii aduși la capitalizarea companiei

Asseco SEE, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 145,3 milioane de lei, de la 132,1 milioane de lei în urmă cu un an, potrivit www.termene.ro.

Profitul net al companiei a urcat la 5,3 milioane de lei, comparativ cu 3,9 milioane de lei în 2016.

Datoriile totale au scăzut cu 6,7%, la 51,5 milioane de lei, iar creanțele au coborât cu peste 1,1 milioane de lei, la 39 milioane de lei.

EXCLUSIV Tarom lansează în septembrie aplicația care va trimite pasagerilor mesaje la maximum 10 minute după aterizare. Soluția va fi furnizată de Telekom CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tarom lansează în septembrie aplicația care va trimite pasagerilor mesaje la maximum 10 minute după aterizare. Soluția va fi furnizată de Telekom

Compania este parte a grupului Asseco South Eastern Europe (Polonia), care are activități în Serbia, Croația, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia și Herțegovina și Turcia.

Grupul furnizează soluții IT&C pentru diverse verticale de business, inclusiv în sectorul financiar-bancar, administrație publică, utilități și telecomunicații.

Liviu Drăgan a înființat Total Soft în 1994. În toamna anului 2016, Drăgan, care deținea atunci o participație de sub 10% din acțiunile Total Soft, și fondul grec de investiții Global Finance au vândut integral compania către Logo Software Investment, cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, într-o tranzacție de peste 30 de milioane de euro.

În urmă cu un an, Drăgan a fost înlocuit de la conducerea companiei.

Ulterior, în prima parte a acestui an, el a lansat o platformă de inteligență artificială, Druid, informație publicată în exclusivitate de Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
asseco see
dragan liviu dan
total soft
consiliu
numire