Fosta RATB vrea să îmbrace cu uniforme, incluzând sacouri și cravate, toți șoferii și vatmanii. În paralel, abuzurile șoferilor față de călători continuă, iar compania și Primăria nu răspund

Fosta RATB vrea să îmbrace cu uniforme, incluzând sacouri și cravate, toți șoferii și vatmanii. În paralel, abuzurile șoferilor față de călători continuă, iar compania și Primăria nu răspund
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 17 oct 2018

Societatea de Transport București (fosta RATB) a primit 9 oferte pentru furnizarea de uniforme destinate șoferilor și vatmanilor operatorului de transport public, contractul fiind estimat la 4,6 milioane de lei, fără TVA, pentru doi ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ofertanții sunt Inter Sport, N.G.M. Company SRL, Trico-Han SRL, C&A Company Consulting, Cipimartex Distribution, Matteo Cons Trade, Sadmitex Industries SRL, Confluente Est SRL și Happy Garage.

VIDEO&FOTO Anvelopele de iarnă Continental, rezultate de Top în cele mai complete teste europene de specialitate CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Anvelopele de iarnă Continental, rezultate de Top în cele mai complete teste europene de specialitate

Contractul prevede furnizarea de sacouri, cravate sau eșarfe, pantaloni și cămăși în tematica de culoare bleumarin închis sau turcoaz.

Conform datelor transportatorului, cantitățile care vor fi livrate sunt: aproape 4.800 de sacouri pentru bărbați și 100 pentru femei, în jur de 9.600 de pantaloni pentru bărbați și 200 pentru femei. Cifrele sunt similare și în ceea ce privește cămășile.

În total, cele cinci loturi ale licitației numără aproape 80.000 de piese de îmbrăcăminte.

În paralel cu această acțiune de vestimentație, reclamațiile continuă la adresa șoferilor fostei RATB față de modul în care tratează călătorii, ultimul caz semnalat fiind abandonarea pe timp de noapte, în stația de autobuz, a unor minori care doreau să achite călătoria prin SMS. În acest caz, șoferul a refuzat să le accepte îmbarcarea în autobuz pe motiv că nu au cartelă, fără să îl intereseze plata prin SMS a călătoriei, opțiune valabilă.

Contactați repetat de Profit.ro de peste o lună pentru precizări pe acest subiect, atât reprezentanții biroului de presă al companiei, cât și cei ai Primăriei Capitalei nu au dorit să răspundă până la acest moment.

viewscnt
Afla mai multe despre
ratb
stb
licitatie
oferte
uniforme
soferi
vatmani
cravate
camasi
pantaloni
sacouri
bluze