Kaufland România va deschide primul hipermarket din Chișinău în 2018

Kaufland România va deschide primul hipermarket din Chișinău în 2018
scris 8 ian 2016

Retailerul german Kaufland va deschide primul hipermarket din Republica Moldova în 2018, la Chișinău, oraș pentru care are în plan șase magazine, a anunțat compania. Activitățile comerciale din Republica Moldova vor fi coordonate de Kaufland România.

”La finalul anului 2015, am demarat extinderea rețelei de magazine urmând să fim prezenți și în Republica Moldova. Pentru început, strategia de dezvoltare include deschiderea a 6 magazine în Chișinău, capitala Republicii Moldova, oraș cu peste 700.000 de locuitori, centrul economic și cultural al țării. (…) Datorită proximității geografice și a legăturilor istorice și culturale coordonarea activităților comerciale va fi asigurată direct de filiala din România”, arată Kaufland.

Deschiderea primului magazin este programată pentru anul 2018.

Gama de produse disponibilă în magazine va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele Kaufland România, dar adaptată, în același timp, nevoilor clienților locali.

Consumul a ajuns la un nivel record CITEȘTE ȘI Consumul a ajuns la un nivel record

Kaufland este cel mai mare retailer din România, cu afaceri de 1,8 miliarde euro în 2014 și peste 14.300 de angajați la sediul central în București, în magazine și la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploiești si Turda.

Retailerul a încheiat anul cu o rețea de 107 hipermarketuri pe piața românească.

Compania este parte a grupului german Schwartz, prezent în România și cu rețeaua de discount Lidl.

În prezent, Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în 7 țări: în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croația, Bulgaria și România. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
kaufland
investiții
magazine
republica moldova