Filmul de aventuri „Alladin”, debut pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări de peste 1 milion de lei

Filmul de aventuri „Alladin”, debut pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări de peste 1 milion de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2019

Filmul de aventuri „Alladin” al lui Guy Ritchie a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de peste 1 milion de lei.

Musicalul fantasy, cu Mena Massoud și Will Smith în distribuție, a generat încasări de 1.092.881 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Urmărește-ne și pe Google News

Remake-ul îl are în centru pe Alladin, orfan ales de vrăjitorul Jafar să intre în Peștera Minunilor. Will Smith joacă rolul Duhului.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
Un ministru demisionează pentru un avion întârziat CITEȘTE ȘI Un ministru demisionează pentru un avion întârziat

Lungmetrajul de acțiune „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves și Halle Berry în distribuție, a coborât un loc în topul românesc, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 26.839 de spectatori și a generat încasări de 575.810 lei.

Comedia „Ticăloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson și Anne Hathaway în distribuție, s-a menținut pe poziția a treia în clasament, cu încasări de 272.905 lei obținute în al treilea weekend de la debut.

Filmul „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului/ Avengers: Endgame”, al patrulea și ultimul al francizei, a coborât două locuri, până pe patru, după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 202.844 de lei.

Animația „Parcul de distracții/ Wonder Park”, pentru care și-au împrumutat vocile, între alții, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis și John Oliver, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziție. În al șaselea weekend, filmul a fost vizionat de 3.489 de spectatori și a generat încasări de 70.064 de lei.

„Booksmart: Examen de (i)maturitate”, lungmetrajul de debut regizoral al actriței Olivia Wilde, s-a clasat pe locul al șaselea în topul românesc. În primul weekend, filmul a generat încasări de 63.795 de lei.

Animația „Păpuși în bucluc/ UglyDolls”, despre prietenia adevărată și importanța de a fi tu însuți, a coborât un loc, până pe șapte, după al treilea weekend de la debutul pe marile ecrane românești. Filmul a fost vizionat de 3.490 de spectatori și a generat încasări de 61.140 de lei.

Lungmetrajul SF „Focviu/ Brightburn”, cu Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman și Jackson A. Dunn în distribuție, a coborât trei locuri, până pe opt, după ce a fost vizionat de 2.782 de spectatori și a generat încasări de 57.967 de lei.

Povestea de dragoste „La cinci pași de tine/ Five Feet Apart”, care îi are în rolurile principale pe Cole Sprouse și Haley Lu Richardson, s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre o poziție, cu încasări de 34.725 de lei și 1.810 spectatori în al patrulea weekend.

Locul al zecelea a fost ocupat de comedia „Un detectiv afemeiat/ Nicky Larson et le parfum de Cupidon”, regizată de Philippe Lacheau, care joacă și rolul principal. Filmul a coborât trei locuri în top, după al doilea weekend de la lansare, când a generat încasări de 32.063 de lei și a fost vizionat de 1.520 de spectatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
alladin
box office