Filmul de aventuri „Alladin”, debut pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări de peste 1 milion de lei

Filmul de aventuri „Alladin”, debut pe primul loc în box office-ul românesc cu încasări de peste 1 milion de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mai 2019

Filmul de aventuri „Alladin” al lui Guy Ritchie a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de peste 1 milion de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Musicalul fantasy, cu Mena Massoud și Will Smith în distribuție, a generat încasări de 1.092.881 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Remake-ul îl are în centru pe Alladin, orfan ales de vrăjitorul Jafar să intre în Peștera Minunilor. Will Smith joacă rolul Duhului.

Un ministru demisionează pentru un avion întârziat CITEȘTE ȘI Un ministru demisionează pentru un avion întârziat

Lungmetrajul de acțiune „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 - Parabellum”, regizat de Chad Stahelski, cu Keanu Reeves și Halle Berry în distribuție, a coborât un loc în topul românesc, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a fost vizionat de 26.839 de spectatori și a generat încasări de 575.810 lei.

Comedia „Ticăloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson și Anne Hathaway în distribuție, s-a menținut pe poziția a treia în clasament, cu încasări de 272.905 lei obținute în al treilea weekend de la debut.

Filmul „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului/ Avengers: Endgame”, al patrulea și ultimul al francizei, a coborât două locuri, până pe patru, după ce, în al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 202.844 de lei.

Animația „Parcul de distracții/ Wonder Park”, pentru care și-au împrumutat vocile, între alții, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis și John Oliver, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre o poziție. În al șaselea weekend, filmul a fost vizionat de 3.489 de spectatori și a generat încasări de 70.064 de lei.

„Booksmart: Examen de (i)maturitate”, lungmetrajul de debut regizoral al actriței Olivia Wilde, s-a clasat pe locul al șaselea în topul românesc. În primul weekend, filmul a generat încasări de 63.795 de lei.

Animația „Păpuși în bucluc/ UglyDolls”, despre prietenia adevărată și importanța de a fi tu însuți, a coborât un loc, până pe șapte, după al treilea weekend de la debutul pe marile ecrane românești. Filmul a fost vizionat de 3.490 de spectatori și a generat încasări de 61.140 de lei.

Lungmetrajul SF „Focviu/ Brightburn”, cu Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman și Jackson A. Dunn în distribuție, a coborât trei locuri, până pe opt, după ce a fost vizionat de 2.782 de spectatori și a generat încasări de 57.967 de lei.

Povestea de dragoste „La cinci pași de tine/ Five Feet Apart”, care îi are în rolurile principale pe Cole Sprouse și Haley Lu Richardson, s-a clasat pe locul al nouălea, în coborâre o poziție, cu încasări de 34.725 de lei și 1.810 spectatori în al patrulea weekend.

Locul al zecelea a fost ocupat de comedia „Un detectiv afemeiat/ Nicky Larson et le parfum de Cupidon”, regizată de Philippe Lacheau, care joacă și rolul principal. Filmul a coborât trei locuri în top, după al doilea weekend de la lansare, când a generat încasări de 32.063 de lei și a fost vizionat de 1.520 de spectatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
alladin
box office