FOTO 4 perechi de pantofi esențiale oricărui bărbat

FOTO 4 perechi de pantofi esențiale oricărui bărbat
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 apr 2020

Bărbații care se impun (și) prin felul în care arată, au un mic secret atunci când se raportează la colecția lor de pantofi: pun pe primul loc calitatea și modelele clasice, lăsând pe locuri secundare cantiatea sau tendințele. O pereche de încălțăminte bine lucrată, din materiale de calitate, poate sta la baza unei multitudini de ținute pentru mult timp, fiind o investiție pe termen lung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

 

Ce înseamnă o pereche de pantofi de calitate? Întâlnirea dintre tradiție, pasiune și performanță, spun specialiștii SARTO bespoke - unicul distribuitor Loake Shoemakes în Europa de sud-est. De exemplu, o pereche Loake Goodyear Welted este prelucrată de aproximativ 130 de meștesugari talentați. Pentru realizarea acesteia sunt implicate până la 75 de componente și 200 de operațiuni diferite, iar procesul durează, în medie, 8 săptămâni.

În plus, poți completa orice ținută cu doar câteva modele-cheie. Având o experiență de peste 10 ani în consilierea vestimentară, specialiștii SARTO bespoke au selectat 4 astfel de modele, indispensabile în garderobă.

Pentru ocaziile elegante: Pantofi Oxford negri

Pantofii negri, model Oxford sunt varianta cea mai formală de încălțăminte din colecția domnilor. Indiferent că este vorba despre gale, ceremonii, evenimente de business sau orice altă ocazie care impune dress code black tie... pantofii Oxford de culoare neagră sunt pe picior de egalitate cu ocazia. Celebri datorită stilului abordat de studenții de la faimoasa universitate englezescă, Oxford – pantofii de acest tip se deosebesc prin design, dar și prin detalii ce țin de procesul de fabricație: fețele laterale din partea superioară a pantofului sunt cusute astfel încât să se îmbine perfect deasupra căputei, în timp ce limba pantofului rămâne ascunsă, adăugând un plus de eleganță. La SARTO găsești 9 astfel de optiuni, iar recomandarea specialiștilor este modelul Laxford Black, un Oxford cu linii suple.

FOTO 4 perechi de pantofi esențiale oricărui bărbat

 

Pentru ținutele smart-casual: Pantofii Derby

Pantofi Derby sunt înrudiți cu cei Oxford, dar mai puțin formali decât aceștia, pretându-se prefect pentru ținutele smart-casual adoptate în mediul business sau corporate. Pot completa impecabil o ținută formată din cămașă-sacou-jeans, dar și un costum. Pantofii tip Derby din magazinul online loake.ro sunt realizați prin tehnica Goodyear Welted, fapt care le adaugă multiple avantaje, printre care capacitatea de a „respira”, durabilitate și confort. Recomandarea consilierilor este Derby 771, un model foarte versatil, care, datorită culorii și a simplității designului se poate asorta la ținute elegante și casual deopotrivă.

 

FOTO 4 perechi de pantofi esențiale oricărui bărbat

Pentru weekend: Mocasini

Ușor de încălțat, dar cu o eleganță aparte – pantofii de tip mocasin sunt la mare căutare, mai ales în apropierea sezonului cald. Sunt o expresie a stilului relaxat și fac cea mai bună echipă cu o pereche de pantaloni chino și cămașă sau tricou polo. Pentru perioada următoare, specialiștii SARTO recomandă modelul Donington din piele întoarsă.

FOTO 4 perechi de pantofi esențiale oricărui bărbat

 

Pentru zilele relaxate și nu numai: Sneakers

Indiferent de ocazie, o pereche minimalistă de sneakers poate adăuga un plus de confort și un twist întregii ținute. Sneakerșii sunt la fel de ușor de purtat pe cât de ușor de asortat la o multitudine de ținute în direcția casual, construind mix-uri de succes cu jeans dar și cu pantaloni de costum ce au o croială relaxată. Pentru un aspect preppy și modern, orice versiune a modelului Sprint este alegerea potrivită.

FOTO 4 perechi de pantofi esențiale oricărui bărbat

 

Cele patru stiluri Loake recomandate au numeroase opțiuni de culoare, calapod și finisaj, oferind soluții pentru nevoi și preferințe diverse și completând cu succes fiecare garderobă, indiferent de stil. Odată ce ai găsit un model preferat și măsura care ți se potriveste pe sarto.ro, poți comanda pantofii online.

viewscnt
Afla mai multe despre
pantofi barbati
sarto bespoke
loake shoemakes