INTERVIU Andrei Săvescu, despre premium în business

INTERVIU Andrei Săvescu, despre premium în business
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 10 feb 2021

Andrei Săvescu este Managing Partner la SĂVESCU & ASOCIAȚII, societatea civilă de avocați înființată în 1997 ce are o experiență bogată în domenii ca dreptul muncii, data protection, cyberlaw, drept penal și pacte societare.

1. Cum vedeti dumneavoastră un produs și/sau un serviciu premium în general?

Urmărește-ne și pe Google News

Apreciez că produsele și serviciile premium sunt mereu împreună, adică produsele premium trebuie să beneficieze de servicii adiționale premium. Produsele și serviciile premium depășesc în mod semnificativ nivelul calitativ obișnuit, sunt mai scumpe decât în mod obișnuit și reflectă un nivel de așteptări mai mare decât în mod obișnuit.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

2. Ce părere aveți despre interacțiunea de până acum cu SARTO bespoke?

Interacțiunea cu SARTO este prietenoasă, caldă. SARTO răspunde cu promptitudine la cerințe și la solicitările de informații, atât înainte cât și după achiziție. Mă simt ca într-o comunitate, "împreună" cu cei de la SARTO, ceea ce este neobișnuit dar foarte-foarte bine!

3. Ce recomandări ați transmite unui business ce dorește să se poziționeze ca ofertant al serviciilor premium din România?

În afară de a avea servicii de bună calitate, semnificativ peste medie, să aibă produse/servicii previzibile, să nu înșele așteptările, nici în plus, nici în minus. Bine, în plus ar fi acceptabil... :)

4. Cum anticipați că se va transforma industria în care activați într-o lume post-pandemie?

Cred că nu va exista o lume post-pandemie, vom rămane în pandemie mereu. Oamenii (rămași) se vor adapta, totul va fi bine (pentru supravietuițori). Serios vorbind, cred că în lumea nouă locul pentru produsele "de larg consum" se va reduce, treptat, iar ponderea produselor premium va crește. Cu alte cuvinte, cred că lucrurile de calitate vor fi mai importante decât până acum, iar ceea ce acum este peste medie se va transforma în standard de viață, în viitor. Deopotrivă, cred că viitorul este aproape, deja îl atingem.

viewscnt
Afla mai multe despre
andrei săvescu
sarto