INTERVIU Eugen Voicu, acționar majoritar Certinvest, despre premium în business

INTERVIU Eugen Voicu, acționar majoritar Certinvest, despre premium în business
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 19 feb 2020

Eugen Voicu este fondatorul si acționarul majoritar al Certinvest, cea mai mare societate independentă de administrare a investițiilor. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

1. Cum vedeți dumneavoastră un produs și/sau un serviciu premium în general?

Pentru mine premium înseamnă respectarea unui standard ridicat, care la rândul său poate fi definit  diferit, în funcție de pretențiile fiecăruia dintre noi. Diferența de valoare trebuie să se reflecte într-un serviciu de calitate înaltă. Bineînțeles, prețul plătit face diferența și justifică aceste standarde. 

2. Ce părere aveți despre interacțiunea de până acum cu SARTO?

Până acum pot caracteriza relația mea cu SARTO ca fiind premium. A fost mereu respectată promisiunea de calitate, fapt ce m-a determinat să recomand aceste produse și mai mult chiar, să fac cadou serviciile SARTO prietenilor, ceea ce înseamnă că m-au convins. Sper să dezvoltăm și în continuare un parteneriat în aceeași termeni onești și eleganți.

3. Ce recomandări ați transmite unui business ce dorește să se poziționeze ca ofertant al serviciilor premium din România?

Business-ul care oferă servicii premium trebuie să fie mereu “pe aceeași lungime de undă” cu clienții, să vină mereu în întâmpinarea acestora cu oferte care să confirme standardele brandului, indiferent de cifra de afaceri a companiei.

Este absolut necesar să se acorde timp de calitate clienților, să îi surprindă cu oferte care să dezvăluie aspecte utile, uneori absolut noi sau ignorate. De fapt, totul este direcționat către grija pentru client, care prin utilizarea produselor premium capătă și o expertiză avizată. 

Apoi să fie mereu deschiși și sinceri, așa cum percep eu acum SARTO și să ia în considerare faptul că un furnizor de servicii premium are și un rol educațional, care, în timp, trebuie să se reflecte la nivelul societății. Cel puțin, așa îmi doresc.

viewscnt
Afla mai multe despre
eugen voicu
sarto
certinvest