Noul album al lui Taylor Swift a devenit cel mai difuzat pe Spotify într-o zi

Noul album al lui Taylor Swift a devenit cel mai difuzat pe Spotify într-o zi
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 apr 2024

Noul album al lui Taylor Swift, "The Tortured Poets Department", a doborât recordul pentru cel mai difuzat album pe Spotify într-o zi, a anunțat platforma muzicală, notează The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Cântăreața pop a devenit, de asemenea, artistul cu cele mai multe difuzări într-o singură zi din istoria Spotify, potrivit News.ro.

Albumul ei, lansat pe 19 aprilie, conține 31 de piese, care detaliază în mare parte problemele sale romantice - experiențele sale de dragoste, pierdere și suferință. Doar o mână de cântece par să se desprindă de această temă.

Primele 16 piese de pe The Tortured Poets Department au apărut, așa cum era programat la ora 5 dimineața, în Marea Britanie. Doar câteva ore mai târziu, au fost lansate încă 15 piese într-o versiune extinsă - The Tortured Poets Department: The Anthology.

VIDEO Un tablou valoros din sec. XVII, furat din Oxford, a fost recuperat în România după 4 ani. Alte două au fost vândute în țară CITEȘTE ȘI VIDEO Un tablou valoros din sec. XVII, furat din Oxford, a fost recuperat în România după 4 ani. Alte două au fost vândute în țară

Swift a declarat că albumul este "o antologie de lucrări noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-un moment trecător și fatalist din timp - unul care a fost atât senzațional cât și trist în egală măsură".

"Această perioadă din viața autorului s-a încheiat, capitolul a fost închis și închis. Nu mai este nimic de răzbunat, nu mai sunt conturi de reglat odată ce rănile s-au vindecat. Și, la o reflecție ulterioară, o bună parte dintre ele s-au dovedit a fi autoprovocate. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub forma de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea. Și atunci tot ce rămâne în urmă este poezia torturată", a spus ea.

Melodia Fortnight a lui Swift, în care cântă cântărețul Post Malone, a devenit cea mai difuzată melodie de pe Spotify într-o singură zi. Versurile descriu o relație amoroasă intensă, de două săptămâni, despre care ea spune că îi "distruge viața".

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de modă ca parte a succesiunii sale CITEȘTE ȘI Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de modă ca parte a succesiunii sale

"Te iubesc și asta îmi distruge viața", cântă ea, "Te-am atins doar pentru două săptămâni".

Albumul conține, de asemenea, piese printre care "So Long, London", despre care se crede că este vorba despre fostul ei partener, actorul britanic Joe Alwyn. Swift, care a fost împreună cu Alwyn timp de șase ani, se mutase anterior la Londra, unde locuia acesta.

Un alt cântec de pe albumul The Anthology intitulat thanK you aIMee pare să scrie Kim, despre care fanii au speculat că se referă la recentele ostilități cu Kim Kardashian și fostul ei soț, Kanye West.

Swift și-a anunțat cel de-al 11-lea album de studio în direct pe scena de la Premiile Grammy la începutul acestui an, unde a spus "Totul este corect în dragoste și poezie".

viewscnt
Afla mai multe despre
taylor swift
spotify