SARTO bespoke e business, atitudine si stil

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 3 mai 2018

Când porți un costum SARTO bespoke accesorizat corect, atitudinea ta generală se schimbă și persoanele din mediul tău de lucru se raportează diferit la tine, oferindu-ți un plus de respect și mai multă atenție. Te vor trata cu mai multă grijă, îți vor răspunde mai repede și vor reacționa pozitiv la schimbarea ta de atitudine. Imediat urmează și boost-ul de încredere personală. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SARTO știe ce impact are vestimentația ca limbaj non-verbal în mediul de afaceri, așa că am conceput o prezentare structurată care să te ajute să-ți construiești garderoba cu care îți vei atinge toate obiectivele profesionale. 

 1. Auditul garderobei
Auditul garderobei este un serviciu simplu prin care consilierul tău SARTO împreună cu tine te ajută să identifici cum piesele vestimentare pe care le ai deja se pot integra cu succes în noua ta garderobă și cum poți comunica eficient prin acest mix. Orice garderobă de business trebuie să includă piese cu care te-ai simțit bine în trecut, piese vestimentare de care te leagă amintiri și realizări.
 
2. Shopping personal & SARTO on call
Consultantul tău SARTO îți este mereu aproape pentru a te sprijini în a lua cele mai bune decizii. Dacă ai dat peste o piesă vestimentară care îți place, sună-ne să te sfătuim cu privire la coloristică, geometrie și accesorizare. Îți vom răspunde mereu la telefon și te vom sfătui cu drag. Credem cu tărie că produsele și serviciile SARTO nu sunt exhaustive și recomandăm cu drag produse ale caselor de modă consacrate.

Dacă te afli într-un moment în care timpul nu îți permite să ne vizitezi, nu îți face griji, consultanții și croitorii SARTO se deplasează rapid și eficient la tine la birou sau acasă. Știm că timpul este cea mai prețioasă resursă de care dispui, motiv pentru care venim în sprijinul tuturor oamenilor de business și antreprenorilor cu serviciul SARTO on call. 

SARTO bespoke e business, atitudine si stil

3. Consiliere pentru ținutele pe comandă
La SARTO ne asigurăm că îți croim un costum perfect pentru mediul de business în care activezi și că îți vom adapta ținuta la ocaziile de purtare. Îți venim în întâmpinare cu țesături și croiuri speciale pentru rezistență la șifonare chiar și la purtări de peste 24 de ore. În costumul SARTO bespoke model Rotschild s-a alergat maratonul București, având nevoie doar de o curățare. Venim cu soluții pentru provocările vestimentare, ca dunga de la pantaloni garantată, rezistența și performanța ținutei în condiții variate de stres și de temperatură și adaptabilitatea instantanee a costumului la fluctuațiile de greutate.

O ținută business este compusă din câteva piese și multe elemente ce trebuie luate în considerare. Dacă îți dorești să ieși în evidență prin eleganță și stil recomandăm țesături cu pattern și construcții specifice ale ținutelor. Dimpotrivă, dacă vrei să transmiți senioritate și seriozitate, croiul, țesăturile și design-urile vor fi cu totul altele. O mare parte din comunicare este desfășurată non-verbal, iar discuțiile sau negocierile încep înainte să se pronunțe saluturile, cu impresia inițială care este determinantă.

Consilierii și croitorii SARTO excelează la a-ți înțelege așteptările și dorințele de la produsele noastre și au în vedere corelarea vestimentației cu stilul personal și confortul tău. Pentru a îți garanta acest lucru am introdus adevărata probă intermediară, cea în care costumul este nefinisat și piesele sunt însăilate, pentru a putea face schimbări radicale în vederea adaptării la așteptările tale exacte. Mai mult, te vei vedea îmbrăcat în ținută și ne poți comunica exact ce vrei să schimbăm. Astfel îți garantăm costumul dorit și o imagine de business perfectă, la nivelul așteptărilor tale. 

4. Accesorizarea inteligentă și creativă a ținutelor
O ținută SARTO bespoke este o investiție de durată, pe care prin accesorizare o putem transforma într-un set de ținute. Prin mici permutări de piese ținuta ta devine cu totul diferită și comunică distinct.

Nu este necesar să investești în 10 costume, 10 de cămăși și 7 perechi de pantofi. Consilierul SARTO îți va arăta cum cu 3 costume, 5 cămăși, 2 perechi de pantofi, 4 cravate și 4 batiste îți poți genera ținute variate pentru 2 săptămâni de lucru. Costul consilierii este inclus în prețul produselor tale SARTO și este mereu de calitate.
 
5. La ocazii speciale îți aducem plus valoare
Întrucât viața profesională și cea personală se intersectează, SARTO bespoke îți este alături. Am gândit ținute cu care să fii îmbrăcat confortabil o lungă zi de business, să participi la conferințe, iar seara să te poți relaxa la o gală. În plus, pentru diferitele ceremonii din viața ta, experiența croitorilor, cumulată cu măiestria consilierilor noștri, vor face din tine cel mai confortabil și bine îmbrăcat personaj.

Ia în calcul că ținutele pentru ocazii speciale nu ți le alegi zilnic, iar stilul personal nu este ușor de citit. Dacă ai un istoric de achiziții de la SARTO bespoke îți putem garanta că ținutele croite pentru ocaziile speciale nu te vor dezamăgi și îți vor întruchipa perfect stilul și gusturile. 

SARTO bespoke e business, atitudine si stil

6. Garanții și mentenanță
Ținutele bespoke sunt o investiție în imaginea ta ca om de business și profesionist al industriei tale. Retușurile produselor SARTO bespoke sunt incluse în prețul de achiziție, iar modificările în greutate în plaja a ± 10 kg sunt din partea casei.

Nu recomandăm călcarea sacourilor bespoke la curățătorie, ci te invităm la SARTO să le refrișăm gratuit. Cât despre dunga de la pantaloni, nu îți face griji. Croitorii SARTO îți garantează prin tehnica de croire că aceasta nu se va pierde niciodată.

Dacă ai achiziționat pantofi Loake Goodyear (furnizor al Casei Regale a Marii Britanii), știi deja că îți oferim în exclusivitate în România posibilitatea de resoling, respectiv înlocuirea tălpilor și refrisarea pe calapoadele originale. Dacă pantofii tăi Loake Goodyear au fost purtați suficient încât să aibă nevoie de tălpi noi, vino în cel mai apropiat showroom SARTO și îi facem ca noi. 

Imaginea ta este cartea de vizită cu care te prezinți mediului de afaceri în care activezi, iar costumul bespoke este suportul tehnic de care ai nevoie. Contestatarii ținutelor business formale îi dau ca exemplu pe Steve Jobs și Mark Zuckerberg, fără să știe că Steve Jobs și-a schimbat stilul vestimentar după ce a ajuns în Momentum, iar Zuckerberg și-a pus un costum serios și o cravată cu nod sobru când s-a prezentat la audieri în fața Congresului SUA, bineînțeles, în interesul său.

Chiar dacă hainele nu te vor schimbă ca profesionist, ele te vor îmbrăca așa cum îți dorești și așa cum meriți, confortabil fizic și psihologic, spunând o poveste despre ține, întrucât în spatele unui costum SARTO bespoke este o poveste pe care îți dorești să o afli. Dacă ești un manager sau un antreprenor pragmatic știi că time is money, iar SARTO bespoke te poate ajută să economisești până la 90 de ore pe an. Te invităm în showroom ca să afli cum. 

SARTO bespoke e business, atitudine si stil

viewscnt
Afla mai multe despre
sarto
costume
pantofi
business