Trupa Coldplay - pe Lipscani înaintea primului concert de pe Arena Națională. Ce au surprins de pe Lipscani VIDEO

Trupa Coldplay - pe Lipscani înaintea primului concert de pe Arena Națională. Ce au surprins de pe Lipscani VIDEO
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 iun 2024

Membrii trupei britanice Coldplay, care vor susține în această seară, pe Arena Națională, primul concert, s-au plimbat pe Lipscani. Ei au publicat pe contul de Instagram un videoclip cu unul dintre artiștii stradali din centrul Bucureștiului care cânta "Caruso" de Lucio Dalla.

Britanicii vin la București după ce au susținut la Atena alte două concerte, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Constructori români și bulgari avansează în tandem la Autostrada Moldovei. Încep să devieze un drum național CITEȘTE ȘI VIDEO Constructori români și bulgari avansează în tandem la Autostrada Moldovei. Încep să devieze un drum național
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

VEZI AICI CE AU SURPRINS VIDEO DE PE LIPSCANI

Concertele fac parte din Music Of The Spheres World Tour. Aproximativ 50.000 de fani vor fi pe stadion în cele două seri, miercuri și joi. În deschidere vor cânta Maisie Peters (UK) și Emaa (Ro), anunță organizatorii Emagic și Live Nation.

Cele două concerte ale formației Coldplay de la București au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

VIDEO&FOTO Prim pas, cu o piațetă, pentru redeschiderea bătrânului cinema bucureștean Favorit, dărâmat la pământ pentru a renaște în Centru European. Cinematograful - o ruină, ieșind din circuit de 20 ani CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Prim pas, cu o piațetă, pentru redeschiderea bătrânului cinema bucureștean Favorit, dărâmat la pământ pentru a renaște în Centru European. Cinematograful - o ruină, ieșind din circuit de 20 ani

Coldplay, înființată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu și este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion. Grupul britanic a lansat șapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formația a câștigat numeroase premii, între care șapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta. Fanii din România vor asculta pentru prima dată cântece de pe acest album. 

viewscnt
Afla mai multe despre
coldplay
arena națională
concert romania