VIDEO&GALERIE FOTO Elevii premiați la Gala Profit.ro au aprins luminile din Târgul de Crăciun din București

VIDEO&GALERIE FOTO Elevii premiați la Gala Profit.ro au aprins luminile din Târgul de Crăciun din București Galerie foto

Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 nov 2023

Elevii care au luat medalii de aur anul acesta la Olimpiada Internațională de Matematică din Japonia, alături de coordonatorul lor, conf. univ. dr. Cătălin Liviu Gherghe de la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității din București, premiați de Profit.ro la Gala de anul trecut, au aprins luminile din Târgul de Crăciun din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

VIDEO MAI JOS. IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO (Inquam Photos / Octav Ganea)

Ceilalți trei membri ai lotului de matematică, Andrei Moldovan (medalie de aur), Robert Dragomirescu (medalie de aur) și Radu Lecoiu (medalie de argint), de asemenea premiați de Profit.ro, sunt de anul acesta studenți la universități de prestigiu din afara țării. 

Cristiano Ronaldo se confruntă cu un proces de 1 miliard de dolari pentru Binance CITEȘTE ȘI Cristiano Ronaldo se confruntă cu un proces de 1 miliard de dolari pentru Binance

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că au fost cumpărate instalații în valoare de 5 milioane de lei, iar instalarea a costat aproximativ 2 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
lumini
bucuresti