Magazinul online home&deco Bonami din Cehia s-a lansat și în România

Magazinul online home&deco Bonami din Cehia s-a lansat și în România
scris 20 oct 2016

Magazinul online de mobilă și decorațiuni Bonami din Cehia își extinde operațiunile și pe piața din România, având peste 120.000 de utilizatori deja înregistrați. România este a treia piață a companiei la nivel european, în aproape patru ani de activitate.

”Bonami a ales să intre pe piața din România, deoarece piața locală de e-commerce este în continuă creștere, în special pe segmentul de home&deco. Anul acesta, această piață va genera vânzări la aproape jumătate din totalul pieței de e-commerce din Cehia, dar cu o creștere mult mai rapidă”, explică retailerul.

Portofoliul la care vor avea acces în noiembrie clienții din România va cuprinde peste 20.000 de produse unice. Livrarea este gratuită la comenzile care depășesc 300 de lei, iar returul se poate face timp de 30 de zile.

”Oamenii încep să realizeze că, pe lângă investițiile făcute în haine, electronice și gadgeturi, contează foarte mult să aibă o casă confortabilă și primitoare. (…) Românii au început să se sature de produsele banale, care se găsesc oriunde și pe care oricine le are în casă. Ei caută acum lucruri deosebite“, a declarat David Siska, CEO Bonami.

Retailerul va lansa și o revistă de design interior, dar și alte servicii.

”În alte țări, Bonami invită un arhitect care discută online cu oamenii și le oferă răspunsuri la întrebărilor lor, astfel încât aceștia să aibă un sprijin deplin pentru planurile lor. Toate aceste servicii vor fi lansate și în România în lunile următoare”, arată retailerul.

Magazinul online de mobilă și home&deco a fost înființat în ianuarie 2013 în Cehia. Apoi s-a extins în Polonia, în 2014, și un an mai târziu și în Slovacia. Bonami are peste 2 milioane de membri înregistrați și peste 180.000 de produse lansate deja.

Bonami are un depozit lângă Praga.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bonami
lansare
românia