Cioloș: Riscăm să devenim țara lui Dragnea. Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislații noi care afectează statul de drept și ordinea constituțională. Alegerile anticipate – singura soluție

Cioloș: Riscăm să devenim țara lui Dragnea. Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislații noi care afectează statul de drept și ordinea constituțională. Alegerile anticipate – singura soluție
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 24 iun 2018

Fostul premier Dacian Cioloș își anunță, duminică, participarea la proteste, afirmând că ” riscăm să devenim țara lui Dragnea”. ”Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislații noi care afectează statul de drept și ordinea constituțională”, spune Cioloș care precizează că Guvernul Dăncilă trebuie să plece.În plus, Cioloș consideră că alegerile anticipate sunt singura soluție de a relegitima clasa politică, potrivit News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Mi-am dorit foarte tare să cred că lucrurile se vor liniști. Că manipularea, minciuna și agresivitatea vor înceta. Că ne vom întoarce la normalitate și decență. M-am înșelat. Avem partidele lui Dragnea, televiziunile lui Dragnea și guvernul lui Dragnea. Riscăm să devenim țara lui Dragnea. România legilor lui Iordache, a justiției lui Nicolicea și Șerban Nicolae și a guvernului doamnei Dăncilă este o Românie iliberală care în ultima vreme pare să fie condusă în stil mafiot. România e a celor mulți și cinstiți, care așteaptă o țară condusă pentru binele tuturor, și nu doar pentru binele șefului PSD, al celor 73 de pușcăriași și al celor care se tem de lege”, scrie Cioloș, duminică, pe Facebook.

Acesta își anunță participarea la proteste.

Iohannis: Dragnea trebuie să dispară din viața publică. PSD a devenit grup de presiune și lobby pentru un infractor CITEȘTE ȘI Iohannis: Dragnea trebuie să dispară din viața publică. PSD a devenit grup de presiune și lobby pentru un infractor

”Vom fi în stradă. Trebuie să împiedicăm adoptarea oricărei legislații noi care afectează statul de drept și ordinea constituțională. Să convingem Parlamentul că este acolo pentru România și nu pentru Dragnea. Guvernul Dăncilă trebuie să plece. Nu numai pentru că este incompetent și o rușine pentru profesioniștii români, ci pentru că este construit pentru interesele unui om dovedit infractor și nu pentru România”, mai spune Cioloș, care arimă că ”alegerile anticipate sunt singura modalitate de a relegitima clasa politică”.

De asemenea, Mișcarea România Împreună (RO+) a transmis un comunicat intitulat ”Acum trebuie să alegem: țara lui Dragnea sau o Românie dreaptă?”.

”Președintele PSD, Liviu Dragnea și cei care fac scut în jurul lui vor să ne convingă să nu mai respectăm legile, să nu mai respectăm justiția, să ne batem joc de statul de drept. Vor însă un stat captiv pe care să-l conducă fără să dea seamă nimănui. Un stat pe care să continue să-l sece de valori, de moralitate, de bogăție, așa cum o fac de zeci de ani încoace. Acum trebuie să spunem clar și ferm dacă dorim un astfel de stat. Nu putem face asta decât manifestând în stradă, pașnic, împreună, cât mai mulți. Trebuie să le aratăm că România nu este a celor câțiva care fug de lege și le e teamă să-și asume ce au făcut. România nu este a infractorilor, ci a celor mulți și cinstiți, a celor care își doresc o țară prosperă, în care să domnească legea, o țară în care să se simtă în siguranță, acasă, liberi și demni”, se arată în document.

Un protest intitulat ”Cod roșu de OUG” este anunțat pentru duminică seară în Piața Victoriei, peste cinci mii de persoane arătându-se interesate de evenimentul creat pe Facebook.

Filosoful Mihai Șora a anunțat că va fi în Piața Victoriei, duminică seară, dar și de fiecare dată când va fi nevoie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ciolos
dragnea
alegeri anticipate