Ministerul Transporturilor anunță că a fost numit noul Consiliu de Administrație la Compania Națională de Investiții Rutiere

Ministerul Transporturilor anunță că a fost numit noul Consiliu de Administrație la Compania Națională de Investiții Rutiere
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2023

Ministerul Transporturilor anunță că a fost numit noul Consiliu de Administrație la Compania Națională de Investiții Rutiere. Mariana Ioniță, fost director general al CNAIR, dar și foști secretari de stat în Ministerul Transporturilor, sau Cătălin Urtoi, consilier al ministrului Sorin Grindeanu, între cei numiți în funcție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

”Ministerul Transporturilor și Infrastructurii anunță că în urma procesului de selecției desfășurat în baza OUG nr. 109/2011 cu modificările și completările ulterioare, Adunarea Generală a Acționarilor a Companiei Naționale de Investiții Rutiere S.A. (CNIR) a numit noul Consiliu de Administrație”, a transmis Ministerul Transporturilor.

Soros revine la UiPath CITEȘTE ȘI Soros revine la UiPath

Componența Consiliului de Administrație este următoarea:

-    Mariana Ioniță

-    Bogdan Pascu

-    Ștefan Ioniță

-    Cătălin Urtoi

-    Adrian George Foghiș

-    Marius Sorin Ovidiu Bota

-    Ion-Cosmin Petrescu

Noul Consiliu de Administrație este format din personae care au deținut sau dețin funcții în instituțiile din domeniul Transporturilor. Mariana Ioniță a fost director general al CNAIR, Ovidiu Bota a fost secretar de stat, Ștefan Ioniță a fost consilier al ministrului Transporturilor, iar Cătălin Urtoi deține în present această funcție, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul transporturilor
cnir