ULTIMA ORĂ Ministrul Cercetării, Nicolae Burnete, a demisionat

ULTIMA ORĂ Ministrul Cercetării, Nicolae Burnete, a demisionat
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2018

Ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete, și-a depus vineri dimineața demisia la cabinetul premierului Viorica Dăncilă. Burnete arată că decizia sa este irevocabilă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

”Ministrul Cercetării și Inovării, prof.dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoștința opiniei publice faptul că în această dimineață mi-am depus demisia la cabinetul premierului. Demisia mea este irevocabilă și, cel puțin la acest moment, nu va face subiectul unei conferințe de presă”, a comunicat ministrul.

FOTO Fiscul alertează: SMS-uri sunt trimise fraudulos în numele nostru CITEȘTE ȘI FOTO Fiscul alertează: SMS-uri sunt trimise fraudulos în numele nostru

Demisia este depusă în contextul în care miniștrii Cabinetului Dăncilă ar urma să fie evaluați.

Anterior ocupării funcției de ministru, în ianuarie anul curent, Nicolae Burnete a fost președinte al Senatului Universității Tehnice din Cluj-Napoca, dar în trecut a mai ocupat funcții de director sau consilier al ministrului în cadrul Ministerului Educației. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ministru
cercetare
demisie
burnete