VIDEO Biden avertizează Congresul, alături de de Zelenski, în Biroul Oval, că îi va face lui Putin ”cel mai mare cadou de Crăciun”

VIDEO Biden avertizează Congresul, alături de de Zelenski, în Biroul Oval, că îi va face lui Putin ”cel mai mare cadou de Crăciun”
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 dec 2023

Președintele american Joe Biden avertizează că, dacă Congresul american nu adoptă o anvelopă de ajutoare destinate Ucrainei și Israelului, Legislativul îi va face președintelui rus Vladimir Putin ”cel mai mare cadou de Crăciun”, relatează CNN.

”Congresul trebuie să aprobe fonduri suplimentare destinate Ucrainei înainte să intre în vacanța de sărbători, înainte de a-i oferi lui Putin cel mai mare cadou de crăciun pe care -l pot da”, a avertizat șeful statului american în Biroul Oval, unde l-a primit pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, arată news.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ Iohannis retrimite în Parlament legea care dubla la 900 kW pragul scutirii de dezechilibre a prosumatorilor CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Iohannis retrimite în Parlament legea care dubla la 900 kW pragul scutirii de dezechilibre a prosumatorilor
Evenimente
>31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

El a anunțat o retragere suplimentară de 200 de milioane de dolari destinate Ucrainei.

Volodimir Zelenski se întâlnește cu Joe Biden după mai multe întâlniri cu congresmeni pe Dealul Capitoliului, unde a pledat în favoarea continuării ajutării Ucrainei împotriva invaziei ruse.

Aceasta este a treia vizită pe care șeful statului ucrainean o face la Washington de când a început războiul.

ULTIMA ORĂ Ciolacu anunță în miez de noapte - Am spart gheața! Austria și-a flexibilizat poziția în ceea ce privește spațiul Schengen și este de acord cu ridicarea granițelor aeriene pentru România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ciolacu anunță în miez de noapte - Am spart gheața! Austria și-a flexibilizat poziția în ceea ce privește spațiul Schengen și este de acord cu ridicarea granițelor aeriene pentru România

El a efectuat vizita anterioră în septembrie, când a fost primit de Joe Biden tot în Biroul Oval.

”Este grozav să mă aflu alături de tine din nou. Vom rămâne alături de tine”, i-a spus Biden omologului său ucrainean.

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
biden
sua
ucraina