Ringier a câștigat contractul pentru revista Primăriei Sectorului 1. Va încasa peste 10 milioane lei în următorii 4 ani

Ringier a câștigat contractul pentru revista Primăriei Sectorului 1. Va încasa peste 10 milioane lei în următorii 4 ani
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 sep 2018

Ringier România a câștigat la Primăria Sectorului 1 contractul prin care se obligă să redacteze, editeze și tipărească Buletinul Informativ al acesteia pentru următorii pentru ani, urmând să încaseze 10,5 milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Contractul a fost estimat la 12,7 milioane de lei, fără TVA.

Subcontractanții Ringier Româ0nia sunt Monitorul Oficial – 20% și Inbox Marketing – 20%.

La licitație s-au înscris și Stefadina Somserv SRL, Euro Standard SRL (Inforporate Print SRL – terț susținător financiar, Burda Romania – terț susținător tehnic) și asocierile formate din Chelgate LTD UK Sucursala București și Art Print (Wingman SRL – subcontractant), respectiv Romprint Fusion și Cross Media Premium.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Ringier preia Gazeta Sporturilor CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Ringier preia Gazeta Sporturilor

Prin caietul de sarcini, Primăria Sectorului 1 solicită crearea conținutului unui buletin informativ de 32+4 pagini format A4, cu apariție cel puțin trimestrială și cel mult lunară, având concept editorial și grafic similar unei reviste, tipărirea buletinului informativ cu un tiraj de 133.000 exemplare/apariție și distribuirea gratuită la adrese din Sectorul 1 (la persoane fizice în sistem door hanging și la persoane juridice în sistem door to door).

"În mod obișnuit, publicația va avea un număr de 36 (32+4) pagini, format 210 x 282 mm. În mod excepțional (2-3 cazuri/an), în situațiile în care contextul social din Sectorul 1 impune o mediatizare amplă a unor evenimente, numărul de pagini va fi de cel mult 64 (60+4) pagini (exemple de astfel de situații: campanii locale de informare și conștientizare, situații de urgență, evenimente speciale cu ocazia sărbătorilor legale etc.)", se arată în caietul de sarcini.

EXCLUSIV ASF vrea să recupereze bani de la Astra și acționari CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ASF vrea să recupereze bani de la Astra și acționari

Autoritatea contractantă nu va pune la dispoziția viitorului prestator niciun fel de material, scris sau grafic.

Prestatorul va asigura, prin personal specializat (reporteri, fotoreporteri), realizarea de interviuri, reportaje și fororeportaje, culegerea de știri și opinii privind evenimentele publice în legătură cu activitatea Primariei Sectorului 1 și a instituțiilor publice de interes local din subordinea Consiliului local Sector 1, acestea urmând a fi prezentate în cadrul Buletinului Informativ.

“Textul articolelor trebuie să fie coerent, clar și concis. Construcția frazei trebuie să aibă complexitate sintactică redusă astfel încât lectura să fie cât mai facilă; conținutul frazei trebuie să fie corect din punct de vedere gramatical și al exprimării. Conținutul fiecărui articol trebuie să fie unic; în măsura în care autoritatea contractantă are posibilitatea de a le verifica, articolele copiate/plagiate vor fi respinse. Copierea integrală/parțială a textului articolului propus spre publicare și plagiatul sunt acțiuni care se realizează pe riscul și răspunderea operatorului economic", se mai arată în caietul de sarcini.

Surpriză: Compania de distribuție a Quickmobile.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, intră direct în faliment CITEȘTE ȘI Surpriză: Compania de distribuție a Quickmobile.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de telefoane, tablete, gadgeturi și accesorii din România, intră direct în faliment

Potrivit documentației, rubricile permanente ale publicației vor fi Editorial/Opinii (mesajul autorităților publice locale pentru cetățeni), Actualitate, Proiecte și Investiții, Capitala verde – mediu, La școală – învățământ, Acasă - asociații proprietari, Sănătate, Consiliul local - Aleșii dumneavoastră, Reportaj/interviu,  Timp liber, Scrisori - Cetățenii întreabă, Primăria răspunde, Utile - În spijinul dumneavoastră/Informații de interes public, Istorie/tradiție/cultural - De ieri și de azi și Fotoreportaj.

viewscnt
Afla mai multe despre
ringier
monitorul oficial
primaria sector 1
revista
contract
atribuire