România are în plan achiziționarea de rachete Patriot

România are în plan achiziționarea de rachete Patriot
scris 20 apr 2017

România are în plan achiziționarea de rachete Patriot, a anunțat, joi, la Smârdan, șeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă.

Ciucă a răspuns unei întrebări referitoare la planul de achiziții al Ministerului Apărării Naționale în acest an, scrie News.ro.

El nu a făcut precizări legate de numărul rachetelor care ar urma să fie cumpărate și nici nu a oferit alte detalii legate de achiziție.

EXCLUSIV Siveco se gândește la un soft de completare a fișei pentru impozitul pe gospodarie CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Siveco se gândește la un soft de completare a fișei pentru impozitul pe gospodarie

Generalul Nicolae Ciucă a susținut conferința de presă la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă din Smârdan, județul Galați, unde a avut loc ceremonia de Bun venit pentru primul detașament rotațional de militari americani care fac parte din Inițiativa SUA de Reasigurare Europeană (ERI), precum și Ziua Distinșilor Vizitatori a exercițiului Justice Eagle 17.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rachete patriot
nicolae ciuca