Premierul May va promite înainte de alegeri să pună capăt circulației libere a persoanelor din UE în Marea Britanie

Premierul May va promite înainte de alegeri să pună capăt circulației libere a persoanelor din UE în Marea Britanie
scris 20 apr 2017

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va promite public înainte de alegerile anticipate de pe 8 iunie să pună capăt circulației libere a persoanelor din Uniunea Europeană spre Regatul Unit, potrivit unor surse politice citate de Daily Mail.

De asemenea, premierul britanic va include în programul său politic și retragerea de pe piața unică europeană și din Curtea de Justiție a Uniunii Europene, scrie News.ro.

Theresa May a reușit să-și surprindă aliații și oponenții atunci când a convocat alegeri anticipate petru 8 iunie, înainte de începerea negocierilor propriu-zise dintre Londra și Bruxelles.

Lanțul bulgar de cofetării Nedelya vrea să își extindă prezența în România cu 16 noi magazine CITEȘTE ȘI Lanțul bulgar de cofetării Nedelya vrea să își extindă prezența în România cu 16 noi magazine

Parlamentarii britanici au aprobat fără nicio problemă convocarea de alegeri anticipate, înregistrându-se doar 13 voturi ”împotrivă”.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
theresa may
ue
libera circulatie