Sanador a deschis o clinică în Militari, prima de la inaugurarea spitalului în 2011

Sanador a deschis o clinică în Militari, prima de la inaugurarea spitalului în 2011
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 2 mar 2016

Operatorul de servicii medicale private Sanador, deținut de soții Andronescu, a deschis la sfârșitul lunii ianuarie o clinică în cartierul Militari din București, prima investiție în extinderea rețelei de clinici de la inaugurarea spitalului din centrul Capitalei.

Înființată în 2001, rețeaua Sanador este prezentă doar în București și mai cuprinde trei clinici (Victoriei, Decebal și Băneasa), un laborator și un spital privat, cel mai mare din România, cu o capacitate de peste 400 de paturi.

Urmărește-ne și pe Google News

De la inaugurarea spitalului privat, în iunie 2011, în urma unei investiții de 40 milioane euro, Sanador nu a mai deschis nicio clinică, toate investițiile fiind direcționate către unitatea spitalicească.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În anunțul publicat pe propriul site, Sanador arată că deschiderea clinicii din Militari s-a făcut ”ca urmare a solicitărilor tot mai numeroase primite din partea pacienților”.

Clinica este situată pe Bulevardul Iuliu Maniu, Nr. 101, iar specializările disponibile sunt: medicină generală, medicină internă, obstetrică ginecologie, neurologie, psihiatrie, dermato-venerologie, endocrinologie, ORL, oftalmologie. De asemenea, Clinica Sanador Militari are și laborator propriu de analize medicale.

Potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor Publice, în 2014, Sanador a avut o cifră de afaceri de 176,6 milioane lei, în creștere cu 23% comparativ cu 2013, și un profit net de 6,62 milioane lei, de două ori mai mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
sanador
clinică
militari