Bulgaria: Falsificatori reținuți după ce și-au făcut reclamă cu un pașaport cu fotografia lui Sylvester Stallone

Bulgaria: Falsificatori reținuți după ce și-au făcut reclamă cu un pașaport cu fotografia lui Sylvester Stallone
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2021

Autoritățile bulgare au arestat mai multe persoane care au promovat calitatea documentelor și a bancnotelor ilegale, arătând un pașaport bulgar fals cu imaginea actorului american Sylvester Stallone, relatează Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Procurorii au pus sub acuzare, vineri, patru bulgari suspectați de apartenență la o organizație criminală, care au realizat și au distribuit documente bulgare false și bancnote contrafăcute de dolari și euro.

De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online CITEȘTE ȘI De la afaceri de 50.000 la 4 milioane de euro, prin vânzarea online

Cei patru bărbați au fost arestați după ce imprimante și materiale pentru producerea de bancnote și documente au fost găsite în urma perchezițiilor efectuate în 30 de locuri din Bulgaria, în cadrul unei operațiuni comune a Europol și serviciile secrete americane.

În urma unei percheziții la un apartament din Plovdiv, poliția a confiscat multe banconte false de euro și dolari, precum și cărți de identitate și permise de conducere false.

Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid CITEȘTE ȘI Soluțiile inteligente de video colaborare: o nouă dimensiune pentru creșterea productivității în mediul de lucru hibrid

"Polițiștii au confiscat și un pașaport bulgar cu fotografia unui celebru actor american, care a fost folosit pentru a demonstra clienților înalta calitate a produselor contrafăcute", au anunțat procurorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
falsificatori acte
falsificatori pasapoarte
sylvester stallone