Cât câștigă stagiarii la companii precum Facebook și Google

Cât câștigă stagiarii la companii precum Facebook și Google

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook

scris 11 ian 2017

Marile companii americane își recompensează cu generozitate nu numai angajații fideli, ci și stagiarii. Potrivit unui sondaj recent, Facebook oferă stagiarilor salarii lunare de până la 8.000 de dolari, în timp ce Snapchat plătește chiar și 9.000 de dolari, la care se adaugă o indemnizație pentru locuință în sumă de 1.500 de dolari pe lună.

 Google și Apple își recompensează stagiarii cu câte 6.600 de dolari pe lună.

Sondajul, realizat de un student în ultimul an la Universitatea Purdue din Indiana, SUA, reflectă răspunsurile a circa 600 de proaspăt absolvenți și stagiari care au primit oferte de muncă pentru anul în curs, scrie CNBC.

Snapchat și Pinterest oferă cele mai atractive pachete salariale pentru stagiari, care primesc până la 9.000 de dolari pe lună, plus indemnizații pentru cazare care pot ajunge la 1.500 de dolari pe lună în cazul platformei de mesagerie și la 3.000 de dolari pe lună în cazul Pinterest, potrivit respondenților la sondaj.

Elveția, țara unde străinii primesc cele mai mari salarii din lume. Banii nu cumpără însă fericirea, Elveția este printre ultimele țări la relații CITEȘTE ȘI Elveția, țara unde străinii primesc cele mai mari salarii din lume. Banii nu cumpără însă fericirea, Elveția este printre ultimele țări la relații

Tinerii care își efectuează stagiatul la Facebook sunt recompensați cu până la 8.000 de dolari pe lună, la care se adaugă o indemnizație pentru locuință de 1.000 dolari. LinkedIn și Amazon oferă remunerații apropiate, de 7.800, respectiv 7.600 de dolari pe lună, fiind urmate în clasament de Palantir Technologies și Uber, cu salarii lunare de până la 7.500 de dolari.

Un stagiar la Goldman Sachs poate primi un salariu lunar de până la 7.100 de dolari, plus o indemnizație pentru locuință de 1.500 de dolari, peste remunerația oferită de banca rivală Bank of America, de 5.700 de dolari, la care se poate adăuga o indemnizație pentru locuință de până la 2.500 de dolari pe lună, în timp ce Bloomberg oferă salarii lunare de până la 6.900 de dolari.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
stagiari
salarii
facebook
google
snapchat