Ministrul Muncii anticipează mutări în Casele de Pensii

Ministrul Muncii anticipează mutări în Casele de Pensii
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2023

Casele teritoriale de Pensii gestionează circa 10 milioane de beneficiari și ministerul de resort vizează îmbunătățirea activității acestor instituții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, afirmă că în perioada următoare se va face o evaluare a necesarului de resurse la Casele de Pensii, inclusiv resursa umană, pentru că își dorește îmbunătățirea activității instituției. Potrivit Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, preluată de News.ro, Casa de Pensii este una dintre cele mai importante și mai accesate instituții din România.

“Casele teritoriale de Pensii gestionează circa 10.000.000 de beneficiari. Vom face în perioada următoare o evaluare a necesarului de resurse, inclusiv cea umană, deoarece îmi doresc îmbunătățirea activității Casei de Pensii, la fel ca și a celorlalte instituții ale Ministerului Muncii. Acest lucru este cu atât mai important cu cât pensiile reprezintă un punct esențial în PNRR și lucrăm la o reformă a sistemului de pensii pentru a putea atrage fondurile europene pe care România le merită”, a afirmat ministrul Simona Bucura-Oprescu, în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu directorii caselor teritoriale de pensii și cu conducerea națională a Casei de Pensii.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul muncii
pensii