Nicolae Ceaușescu a rămas fără titlul de doctor honoris causa

Nicolae Ceaușescu a rămas fără titlul de doctor honoris causa
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2024

Decanul Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București (FSPUB), Cristian Preda, a anunțat că Senatul universității a decis să retragă titlul de doctor honoris causa acordat în anul 1973 lui Nicolae Ceaușescu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

„Senatul UB a votat propunerea mea de a-i retrage titlul de doctor honoris causa lui Nicolae Ceaușescu, pe care Universitatea i-l acordase în 1973”, a anunțat Cristian Preda.

Fechet: Vom identifica soluțiile legale pentru a mări perioada de închiriere a plajelor la cel puțin 10 ani CITEȘTE ȘI Fechet: Vom identifica soluțiile legale pentru a mări perioada de închiriere a plajelor la cel puțin 10 ani

Cristian Preda anunțase la începutul lunii februarie că i-a solicitat președintelui Senatului UB să supună la vot retragerea titlului de doctor honoris causa acordat lui Nicolae Ceaușescu, scrie Hotnews.ro.

Titlul de doctor honoris causa este un titlu onorific pe care universitățile îl pot oferi unor persoane eminente, care s-au făcut remarcate în anumite domenii profesionale.

viewscnt
Afla mai multe despre
universitatea din bucurești
nicolae ceaușescu