Nicușor Dan anunță că gigacaloria va fi scumpită. Nu vrea să spună și cu cât

Nicușor Dan anunță că gigacaloria va fi scumpită. Nu vrea să spună și cu cât

Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2022

Consiliul General va stabili în ședința de miercuri cât vor plăti bucureștenii pentru gigacalorie, urmând ca aceasta să se scumpească, a anunțat primarul general, Nicușor Dan.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În prezent, prețul pentru populație este de 143 lei (după scăderea TVA la 5% de la începutul anului- înainte era 164 lei), iar prețul aprobat al gigacaloriei este de 860 lei / gigacalorie, diferența fiind plătită din bugetul municipalității.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

„Poimâine se va scumpi gigacaloria în Capitală, dar vă las cifra să fie comunicată în ședința de Consiliu General care va avea loc miercuri”, a declarat primarul general, Nicușor Dan, citat de Hotnews.

În noiembrie, Nicușor Dan a propus, dar cu aplicare imediată, o creștere a prețului gigacaloriei pentru populație de la 164 lei la 280 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicusor
gigacalorie