O fostă angajată Google a decis să se pensioneze la 40 ani și și-a dat demisia într-o vineri. Luni deja regreta decizia

O fostă angajată Google a decis să se pensioneze la 40 ani și și-a dat demisia într-o vineri. Luni deja regreta decizia
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mar 2024

O fostă angajată Google, care până la 40 de ani se descurcase foarte bine din punct de vedere financiar și economisise suficient, s-a gândit că se poate pensiona, astfel că și-a dat demisia într-o vineri. Însă luni deja regreta decizia luată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Nupur Dave avea 40 de ani în 2022 și a crezut că pensionarea este cel mai înțelept lucru pe care îl poate face pentru ea. Atunci locuia în Bangalore, India, și lucra pentru Google de 10 ani, la birourile din Atlanta, Mountain View și Bangalore, arată Digi 24.

Zara confirmă - redeschide magazinele din Ucraina CITEȘTE ȘI Zara confirmă - redeschide magazinele din Ucraina

În plus, lucrase și pentru o serie de startup-uri, așa că își asigurase independența financiară pentru tot restul vieții, potrivit Business Insider.

„Mi-am dat demisia într-o zi de vineri. Dar până luni deja regretam. Îmi venea să plâng pentru că mi-am dat seama că trebuie să fiu în preajma oamenilor”, a declarat ea pentru sursa citată.

Dubai pregătește cel mai mare aeroport din lume. „Aeroportul viitorului” CITEȘTE ȘI Dubai pregătește cel mai mare aeroport din lume. „Aeroportul viitorului”

Femeia și-a planificat viața de după pensionare: intenționa să scrie o a treia carte, să se întâlnească mai des cu vechi prieteni și îți dedice mai mult timp pasiunilor ei.

Dar realitatea pensionării anticipate s-a dovedit foarte diferită de ceea ce își imagina. Și-a dat repede seama că nu va mai avea aceeași relație cu foștii colegi cu care spera să se implice în activități independente.

Gwendolyn Merz a revenit la jobul dintr-o corporație la 9 luni după ce s-a pensionat. 

viewscnt
Afla mai multe despre
google
pensie