ULTIMA ORĂ Încă 3 cazuri de coronavirus au fost confirmate în România

ULTIMA ORĂ Încă 3 cazuri de coronavirus au fost confirmate în România

Foto: Inquam Photos / George Călin

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mar 2020

Încă 3 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus au fost confirmate marți seară în România. Numărul total la nivel național a ajuns la 28 de cazuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 ani care s-a întors în cursul zilei de luni din Italia și se află în carantină în Arad, arată news.ro.

O altă persoană diagnosticată este o femeie de 26 ani din Hunedoara.

Un alt caz este cel al unui bărbat de 37 de ani care este internat în Spitalul de boli infecțioase din Reșița, contact al unei persoane pozitive.

UPDATE A fost confirmat și cazul numărul 29 de îmbolnăvire cu noul coronavirus, o femeie din București.

Anterior, opt noi cazuri de coronavirus au fost diagnosticate, marți, în București.

Băncile anunță măsuri interne de prevenție împotriva coronavirus și recomandă clienților să evite numerarul și vizitele nenecesare în agenții CITEȘTE ȘI Băncile anunță măsuri interne de prevenție împotriva coronavirus și recomandă clienților să evite numerarul și vizitele nenecesare în agenții

O anchetă epidemiologică se desfășoară la Spitalul de Urgență Dimitrie Gerota din București, unde a fost internat inițial cel de-al 17-lea caz de coronavirus din România, bărbatul de 60 de ani. Bărbatul din București diagnosticat luni seară cu coronavirus a fost internat în 5 martie cu simptome diferite de cele ale pacienților infectați, testul fiindu-i făcut câteva zile mai târziu, când a dezvoltat o simptomatologie pulmonară foarte agresivă. El a fost transferat la Institutul ”Matei Balș”.

Primul caz de coronavirus în Capitală este un bărbat de 49 de ani, care s-a întors de la Roma la sfârșitul lunii februarie și care a fost diagnosticat în 7 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
grupul de comunicare strategică
coronavirus