Trei oferte pentru sistemul IT al Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier

Trei oferte pentru sistemul IT al Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier
scris 11 ian 2017

S&T Romania, Starc4sys și asocierea formată din Romanian Soft Company (lider) și Unique Solutions au depus oferte pentru furnizarea unui sistem informatic destinat sprijinirii activității Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), contract estimat la 1,63 milioane de lei, fără TVA, pentru 6 luni.

“Scopul prezentului proiect este pregătirea software a ISCTR și lansarea în folosință a unui sistem informatic integrat (SII), care să sprijine activitatea de control a instituției. Ofertantul câștigător va proiecta, dezvolta, testa și implementa o aplicație web interactivă care va permite realizarea operațiilor specifice activității ISCTR. Ofertantul câștigător va oferi totodată suport tehnic și instruire de specialitate personalului ISCTR care va fi implicat în administrarea și exploatarea curentă a sistemului”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Românii au înmatriculat în 2016 aproape 300.000 de mașini second-hand și 94.919 autoturisme noi CITEȘTE ȘI Românii au înmatriculat în 2016 aproape 300.000 de mașini second-hand și 94.919 autoturisme noi

ISCTR se află în subordinea Ministerului Transporturilor și asigură la nivel național inspecția și controlul respectării reglementărilor naționale și internaționale în domeniul transporturilor rutiere, privind condițiile de efectuare a activităților de transport rutier, siguranța transporturilor rutiere și protecția mediului, starea tehnică a vehiculelor rutiere, masele și/sau dimensiunile maxime admise pe drumurile publice și masele totale maxime autorizate și tariful de utilizare și tariful de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
licitatie
oferte
sistem it
transport rutier
control