Deloitte își extinde echipa departamentului de Consultanță financiară

Deloitte își extinde echipa departamentului de Consultanță financiară

Lars Wiechen

scris 30 mai 2016

Lars Wiechen va prelua, de la 1 iunie,  rolul de Partener coordonator în departamentul de Consultanță Financiară al Deloitte România, iar Radu Dumitrescu a fost promovat pe poziția de Partener și va coordona ramura dedicată Serviciilor în fuziuni și achiziții și Serviciilor de Reorganizare din cadrul departamentului de Consultanță Financiară, informează un comunicat Deloitte.

Lars și-a început activitatea la Deloitte în noiembrie 2014 ca Partener în departamentul de  Evaluare și Modelare a afacerilor companiei, contribuind la creșterea cu 25% a activității departamentului de Consultanță Financiară. Radu s-a alăturat Deloitte ca Senior Manager în urmă cu cinci ani, contribuind la dezvoltarea continuă a business-ului și a membrilor echipei.

Tot de la 1 iunie, noua echipă de Consultanță Financiară a Deloitte își va extinde portofoliul de servicii prin alăturarea echipei de Investigarea fraudelor (Forensic), ca parte integrantă a schimbărilor din departament. Paula Lavric, Director, va continua să coordoneze echipa de Investigarea fraudelor a Deloitte, pe care o conduce de cinci ani. 

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
deloitte
consultanță financiară