FOTO Fostul ministru Eugen Teodorovici, la DNA: Am vrut să ascult înregistrările unor discuții, dintr-un dosar din 2013, care a fost clasat

FOTO Fostul ministru Eugen Teodorovici, la DNA: Am vrut să ascult înregistrările unor discuții, dintr-un dosar din 2013, care a fost clasat

Foto: Inquam Photos /George Calin

scris 4 iun 2020

Fostul ministru al Finanțelor și al Fondurilor Europene Eugen Teodorovici s-a aflat joi la DNA, el declarând la ieșirea din sediul instituției că a vrut să asculte înregistrările unor discuții cu politicieni cu funcții înalte, înregistrări aflate într-un dosar din 2013, care a fost clasat. El nu a putut preciza despre ce dosar este vorba.

Fostul ministru a precizat că a fost notificat că dosarul, deschis în 2013, a fost clasat, fără a oferi detalii în legătură cu obiectul acestui dosar, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Parlamentul a adoptat o grilă obligatorie de salarizare minimală, în funcție de pregătirea profesională CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Parlamentul a adoptat o grilă obligatorie de salarizare minimală, în funcție de pregătirea profesională

Teodorovici a afirmat că el a solicitat accesul la dosar, pentru a asculta înregistrări ale unor discuții.

”Am făcut o solicitare legală să văd ce anume a fost în dosar”, a afirmat el.

”Mi-am adus aminte de unele discuții pe care le-am avut cu unii politicieni de la acea vreme, din toate partidele, politicieni aflați în funcții foarte înalte”, a explicat fostul ministru al Finanțelor.

Eugen Teodorovici a stat mai puțin de o oră la DNA și afirmă că doar a ascultat câteva convorbiri.

Teodorovici a ținut să precizeze că dosarul nu are nicio legătură cu lumea politică.

În 2013, din poziția de ministru al Fondurilor Europene, Teodorovici anunța că DNA a fost sesizată de Guvern în legătură cu firme implicate în circuitul fondurilor europene alocate prin Programul Operațional Sectorial Creșterea Competititvității Economic.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
eugen teodorovici
dna