Gheorghe Ștefan, fostul primar al municipiului Piatra-Neamț, a fost eliberat condiționat

Gheorghe Ștefan, fostul primar al municipiului Piatra-Neamț, a fost eliberat condiționat
scris 16 nov 2018

Fostul primar al municipiului Piatra-Neamț Gheorghe Ștefan a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Ploiești, după ce a executat patru luni și jumătate dintr-o pedeapsă de 3 ani și 3 luni de închisoare primită într-un dosar de spălare de bani și acte de comerț incompatibile cu funcția.

Decizia a fost luată de Tribunalul Prahova, scrie Agerpres.

Grevă la Fisc? Angajații urmăresc cu atenție restructurarea ANAF. Se discută despre grevă, dar o decizie va fi luată în funcție de cum decurg lucrurile CITEȘTE ȘI Grevă la Fisc? Angajații urmăresc cu atenție restructurarea ANAF. Se discută despre grevă, dar o decizie va fi luată în funcție de cum decurg lucrurile

Pe 29 iunie, Curtea de Apel Bacău l-a condamnat pe Gheorghe Ștefan la 3 ani și 3 luni de închisoare cu executare, pentru spălare de bani și acte de comerț incompatibile cu funcția.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
gheorghe stefan
eliberare conditionata